HaberlerBitcoin Haberleri

SEC’ten Kripto Para Yatırımcılarını Heyacanlandıran Paylaşım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının uzun zamandır beklediği ETF onay konusu bu ay bir hayli artmış durumda. Kripto para  yatırımcılarının bu beklentisi SEC’in yaptığı açıklamayla yerini heyecana bırakmış durumda.

SEC’in Heyecanlandıran Paylaşımı

SEC, bugün yaptığı paylaşımda “Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri olan bir fona yatırım yapmadan önce, potansiyel riskleri ve yararları dikkatlice tarttığınızdan emin olun” ifadesi kullanıldı. Birkaç gün önce kripto şirketlerine %80 yatırım yapan bir fon onay almış ve New York borsasında listelenmesi için izni çıkmıştı.

SEC‘in yaptığı bu açıklama birden fazla anlama geliyor olabilir. Birincisi halen aktif olarak işlem yapılabilen Trust ve Fonlara karşı bir uyarıdır. İkincisi ise yakında gelebilecek bir Bitcoin ETF onayına hazırlık olabilir. Yapılan paylaşımda önemli detaylar bulunuyor.

SEC hali hazırda Bitcoin’e maruz kalan bir fon için düşünmeye devam ettiğini doğruluyor. İçerik ise yatırımcıların bu tarz fonlara nasıl yaklaşması gerektiğiyle ilgili detaylarla dolu.

SEC Yatırımcıları Uyarıyor

Yapılan paylaşımda  önemli detaylar bulunuyor. Özellikle kurumsal yatırımcıların kripto odaklı fonlara ilgi duymasıyla birlikte böyle bir uyarı öne çekilmiş olabilir.

  • Bitcoin, Dolandırıcılık ve manipülasyon potansiyeli  yüksek bir varlıktır.
  • Bitcoin’in spekülatif bir varlık olduğunu bilmeniz gerekiyor.
  • Fiyat oynaklığı hakkında yeterli bilgiye sahip olmalısınız.
  • Kripto para piyasaları tam anlamıyla regüle edilmediği için çok daha risklidir.

İçerikte en dikkat çeken kısım ise ETF ve Bitcoin ilişkisi üzerine yapılan değerlendirmelerdir. Kurumun yayınladığı makale bir Bitcoin ETF onayı gelebileceğini doğruluyor. Ayrıca içeriğin bu hafta paylaşılması da önemlidir. Hali hazırda SEC’in bir ETF onayı verebileceği konuşulurken ilk defa bu kadar net bir uyarı geldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.