Haberler

HAQQ (İslami Coin) IBW Hackathon’u için Büyük Ödül Sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

HAQQ, Istanbul Blockchain Week (IBW) hackathon’u için 50.000 dolarlık ödülünü duyurarak, merkeziyetsiz bir ağ olduğunu belirtti. Yarışma, Solidity geliştiricilerine becerilerini test etme ve en iyi yeniliklerini sergileme fırsatı sunuyor.

HAQQ (İslami Coin) IBW hackathon’u için büyük bir ödül sunuyor. Bu etkinlik kapsamında, etik finansın teşvik edilmesi amacıyla 50 bin dolarlık bir ödül verileceği açıklandı. Etkinliğe katılım, 10 Ağustos itibariyle başladı. HAQQ CEO’su Alex Malkov, teknoloji ve etik ilkeleri destekleyen bu önemli etkinliğin katalizörü olmaktan heyecan duyduklarını ifade etti.

Ty
Haqq (İslami Coin) Ibw Hackathon'u Için Büyük Ödül Sunuyor! 3

Malkov, “IBW hackathon sponsorluğu, sadece teknolojiye yapılan bir yatırım değil. Aynı zamanda insanlara, yaratıcılığa ve Web3‘ün adalet, sürdürülebilirlik ve kültürler arası iş birliği anlamına geldiği bir geleceğe yapılan bir yatırımdır” sözlerini kullandı.

IBW kurucusu Erhan Korhaliller, “Hackathon, kolektif inovasyonun gücünden yararlanmak ve yeni nesil geliştiricilere ilham vermek için heyecan verici bir fırsat” dedi. Hackathon, toplumsal değişimi ve etik finansmanı teşvik eden çözümlere yatırım yapmayı amaçlıyor.

Katılımcılar, Solidity programlama dilini kullanarak HAQQ Network’ün EVM ile karşılaştırılabilir zincirinin özgün özelliklerine odaklanacak. Yarışmacılar, DeFi alanında “Merkeziyetsizleştirme yoluyla etik finansın güçlendirilmesi” temalı sosyal etki için yarışacak. IBW, 22-23 Ağustos tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilecek. Geçen yıl etkinliğe 4 binden fazla katılım olmuştu ve blockchain dünyasının tüm paydaşlarının etkinliğe katılması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.