HaberlerAltcoin Haberleri

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? 30 Aralık 2023

Kripto para birimlerindeki yükseliş ve düşüşlerin yaşandığı geçen haftanın ardından, hangi altcoin'ler hafta sonuna hareketli bir başlangıç yaptı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerindeki yükseliş ve düşüşlerin yaşandığı geçen haftanın ardından, hangi altcoin’ler hafta sonuna hareketli bir başlangıç yaptı?

Kripto para piyasası, altcoin’lerdeki düşüşlerin ve para çıkışlarının yaşandığı bir haftayı geride bıraktı. Noel haftası olması sebebiyle Avrupa ve Amerika’da, kripto piyasasında volatilite oldukça düşük seviyelerde seyretti. BTC’nin 42 bin dolar seviyesinde yer edinmeye çalıştığı bir dönemde, birçok altcoin önemli düşüşler yaşadı ve dikkat çekti.

BTC, haftaya 43 bin dolara yakın bir seviyede giriş yaparak başladı. Ancak hafta sonuna doğru 42 bin dolara geriledi. Bu yavaş geri çekilme, Noel tatiliyle ilişkilendiriliyor. Kripto yatırımcıları ise kar satışı yaparken aynı zamanda Bitcoin spot ETF’lerin durumunu da merak ediyor. SEC’nin ETF’ler hakkında kararını 2 hafta içinde açıklaması bekleniyor.

Tüm bu piyasa şartları değerlendirildiğinde, hangi kripto para birimleri günün ön plana çıkanları ve geri planda kalanları oldu?

Kazananlar listesi

Son 24 saatte, en çok yükselen coin’ler listesinde dikkat çeken bir sıralama ortaya çıktı. Bitcoin SV (BSV) %20,99’luk bir artışla zirveye yerleşti. İkinci sırada ise Sei (SEI) %13,35’lik bir artışla yer aldı. Üçüncü sırada ise Bitcoin Cash (BCH) %12,45’lik bir artışla bulunuyor. Mina (MINA) ise %11,52’lik bir artışla dördüncü sıraya yerleşti. Son olarak, Astar (ASTR) %9,10’luk bir artışla beşinci sıraya konumlandı. Bu sıralama, coin’ler arasındaki farklılık ve büyüme potansiyelini gösteriyor.

Image 4
Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 30 Aralık 2023 4

Kaybedenler listesi

Monero (XMR), en çok düşen coin’ler listesinde birinci sıraya yerleşti. Son 24 saatte yüzde 6,87 oranında değer kaybederek zirveye adını yazdırdı. Hemen ardından Curve DAO Token (CRV) geldi. CRV ise son 24 saat içinde yüzde 6,36 oranında düşüş yaşadı. NEAR Protocol (NEAR) ise piyasa değerine göre ilk 100 kripto para arasında yer almasına rağmen yüzde 6,24 oranında bir düşüş gösterdi. Diğer taraftan Bonk (BONK) yüzde 6,11 ve Kaspa (KAS) da yaklaşık yüzde 5,88 oranında değer kaybı yaşayarak kaybedenler listesine dahil oldu.

Image 5
Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 30 Aralık 2023 5

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.