HaberlerNFT Haberleri

Coca-Cola, Base Ağında NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coca-Cola, Coinbase’in Base ağında, oldukça dikkat çekici bir şekilde Masterpiece NFT koleksiyonunu yayınladı.

Coinbase, dünyanın en büyük iki kripto borsasından biri olarak bilinir ve katman-2 ağı Base ile hemen hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Base, başlangıçta 100 binden fazla kullanıcı sayısına ulaşarak büyük bir ilgi gördü. Base’e olan ilgi sadece kripto yatırımcılarını değil, aynı zamanda Coca-Cola gibi markaları da etkiledi ve Base üzerinde kendi NFT koleksiyonunu başlattı.

Nnu
Coca-Cola, Base Ağında Nft Koleksiyonu Piyasaya Sürdü! 3

Coinbase’in Base Ağında, Coca-Cola’nın NFT Koleksiyonu Yer Alıyor!

Coinbase’in Base ağında, Coca-Cola’nın NFT koleksiyonu yer alıyor. Coca-Cola, Ethereum Layer-2 ağı Base’te başlattığı Masterpiece NFT koleksiyonunu içeren sanat eserlerine odaklanıyor. Bu NFT koleksiyonu, bir Coca-Cola şişesiyle iç içe geçmiş sanat eserlerini temel alıyor.

Onchain Summer girişiminin bir parçası olan bu koleksiyon, önde gelen çalışmaları Base’e taşıyor. “Coca-Cola, Global Masterpiece kampanyasını önde gelen sanatçıların ikonik çalışmalarıyla birleştirerek zincire taşıyor” şeklinde açıklandı.

Base’deki bu NFT koleksiyonu, Edvard Munch’ın “Çığlık” adlı eserini ve Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” eserini ele alıyor. Koleksiyon, şirketin yapay zeka destekli Masterpiece reklamından ilham alıyor. NFT’lerin sekiz versiyonu 0,0011 ETH ile 0,014 ETH arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.