Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu’dan SHIB Fiyatını Etkileyecek Hamle!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu, yaptığı bir twitter paylaşımında SHIB token’larının yakımı için yeni bir ortaklığa vardığını duyurdu.  Dogecoin katili olarak bilinen şaka kripto para birimi Shytoshi Kusama, SHIB, LEASH ve BONE’ın yararını arttırma planları olduğunu açıkladı. SHIB fiyatı bu durumdan nasıl etkilenecek?

SHIB,LEASH,BONE  Üçlüsünde Yakım

Shiba Inu, Ağustos 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana kripto para birimlerindeki neredeyse her trendi takip ediyor. Merkezi olmayan borsa ShibaSwap’ın piyasaya sürülmesi, SHIB ekosistem token’ları olan SHIB, LEASH ve BONE üçlüsü ve yakmanın uygulanması şeklinde ekosistemdeki yükseltmeler oldukça önemlidir. Bu şeklinde durumların Shiba Inu büyümesine öncülük etmiş olduğu düşünülüyor.

Öte taraftan Shiba-Inu temalı kripto para birimi, kripto para ödemelerini kabul eden bir platform olan NowPayments.io ile ortaklığını duyurdu. Bu hareket yardımıyla, SHIB’den başlayarak her işlemde Shiba Inu ekosistem token’larının bir yüzdesi yakılacak.

Öte taraftan topluluk SHIB’in önemlibir yüzdesinin kısmi yakım ile gerçekleşmeyeceğini eleştirdi ve manuel yakımların olması gerektirme ettiğini beyan etti. Ancak gene de bu durum oldukça mühim bir adım olarak nitelendiriliyor ve yatırımcıların heyecanla gelişmeyi bekledikleri görülüyor.

Shiba Inu Rallisi

Tokenin devam eden fiyat rallisi, piyasa kapitalizasyonunu ve zincir içi aktivitesini artırdı. Shiba Inu‘nun Twitter hesabı 1 milyon takipçiyi geçerken tokenin şu anda blok gezgini ve analitik platformu Etherscan’dan gelen verilere bakılırsa 720.000 takip edeni var.

Shiba Inu tokeninin 12 milyar dolarlık piyasa değerine yetişmesi 14 ay sürdü sadece Dogecoin’in aynı dönüm noktasına yetişmesi iki yıldan fazla sürdü. Dolayısıyla bazı analistler, SHIB’yi gerçek Dogecoin katili olarak görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.