HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Japon Kripto Para Borsası Bitbank, DOGE ve DOT’u Listeliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının karşı karşıya olduğu mevcut zorluklara rağmen, Dogecoin (DOGE) hala yaygın olarak kullanılıyor.

Dev Japon Borsası, DOGE ve DOT’u Listeledi

Japon kripto para borsası Bitbank, DOGE ve DOT’u listeliyor. 3 Ağustos’taki bir blog gönderisine göre, Japon kripto para borsası Bitbank, Dogecoin (DOGE) ve Polkadot (DOT) için desteğin eklendiğini duyurdu. Tokyo merkezli borsanın müşterileri toplam 18 kripto para birimi ticareti yapabiliyor. Blog yazısı, Bitbank’ın kripto para birimi kredisi işinin DOGE ve DOT’u da ele alacağını iddia ediyor. Japon Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), Japonya’da fintech yeniliklerinin gelişimini desteklemek için Bitbank’ı ve diğer 10 işletmeyi 2017’de kayıtlı kripto para borsası olarak onayladı. Japon finans kuruluşu Sumitomo Mitsui Trust Holdings ile birlikte Bitbank, Mayıs ayında Japan Digital Asset Trust (JADAT) adlı bir saklama işi kurdu. Daha önce de belirtildiği gibi, kripto para birimi devini yerel iştiraki FTX Japan, geçen ay Dogecoin için destek verdi.

Doge Coin Yorum

Dogecoin için hizmet sağlayan ilk yetkili kripto para borsası, Mart ayında bunu yapan BTCBOX oldu. Nikkei, dünyadaki diğer ticaret platformlarına ayak uydurmak için bu yılın başlarında Japon kripto para borsalarının listeleri basitleştirme sürecini başlattığını bildirdi. Bitcoin (BTC), XRP, Ethereum (ETH) ve Stellar dahil olmak üzere birçok tanınmış kripto para birimi, Japan Virtual and Crypto Asset Exchange Association (JVCEA) (XLM) tarafından kabul edilen gerçek bir token listesine eklendi.

Aktif Adreslerin Günlük Sayısı Yüzde 265 Arttı

Tanınmış analist Ali Martinez tarafından sağlanan veriler, günlük yeni Dogecoin adreslerinin sayısında yüzde 265’lik bir artış olduğunu gösteriyor. İstatistiklere göre, geçmişteki 14.47k yerine şimdi günde 38.43k yeni DOGE adresi ekleniyor. Analist, bu istatistikteki artışın cesaret verici bir işaret olduğuna ve yakında DOGE fiyatı üzerinde bir etkisi olabileceğine inanıyor. Dogecoin geçen hafta oldukça istikrarsız bir hafta geçirdi. Dogedia web sitesi, DOGE Twitter hesabından bunu doğruladı.

Elon Musk Ve Doge Mucidi Birleşti: Hedef Web 3.0 Piyasası!

Yeni platform kullanılarak FUD ve yanlış bilgilerle mücadele edilecek. Bilgi ve yaygın olarak sorulan sorular da dahil olmak üzere Dogecoin’in tüm yönleri hakkında bilgi için kilit bir kaynak Dogepedia olacak. İçerik, Wikipedia’nın aksine kullanıcılar tarafından yazılmamış ve herhangi bir kullanıcı tarafından değiştirilemez. Bilgi doğruluğunun bakımı bu özelliğe bağlı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.