Altcoin Haberleri

Terra blok zincirinin sabit coin’i USTC yeniden yükselişe geçti, on milyonlarca dolarlık yatırım aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası 13 yıllık süreçte birçok darbe ve sert çöküşle karşılaştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında piyasada yaşanan çöküş de tarihi bir çöküş olarak kayda geçti. Bu dönemde kripto para piyasasının toplam değeri yaklaşık yüzde 50 oranda düşerken, Bitcoin (BTC) de dahil olmak üzere neredeyse tüm kripto para birimleri sert darbelerle sarsıldı. Mayıs ayında yaşanan bu çöküşü tetikleyen en önemli faktör ise Terra blok zincirinde yaşanan kriz oldu. Blok zincirinin sabit coin’i TerraUSD (UST) dolar karşısındaki sabitliğini kaybederek sıfır noktasına yaklaştı, bu da çöküşün fitilini ateşledi.

USTC YENİDEN YÜKSELİŞTE!

Ustc

Terra blok zinciri yaşanan bu çöküşün ardından yoluna isim değiştirerek Terra Classic olarak devam etti. Bununla birlikte UST de TerraClassicUSD (USTC) ismini aldı. Varlık her ne kadar sıfırlanma noktasına kadar gelmiş olsa da Terra topluluğu ve geliştirici ekibi projenin arkasında yer almaya devam etti ve USTC bu süreçte yeniden ABD doları karşısında sabitliğini yakalama yolunda ilerlemeye başladı. Kripto para piyasasında hafta ortasında yaşanan kısa vadeli ralli ile birlikte USTC’ye de 46 milyon dolarlık devasa bir giriş yapıldığı kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 400 MİLYON DOLARI AŞTI

Finbold verilerine göre USTC yaklaşık 46 milyon dolarlık yatırım aldı ve 24 saat içerisinde gelen bu yatırımla birlikte varlığın piyasa değeri de yeniden 400 milyon dolar seviyesini aştı. Önceki hafta yüzde 20 oranda değer kazanan USTC’nin 24 saatlik değer kazancı da böylece yüzde 15 artış gösterdi. Uzmanlar, USTC’nin boğaları yeniden arkasına aldığını ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.