Borsa HaberleriHaberler

Hollanda Merkez Bankası’ndan Binance’a Milyonlarca Euro’luk Ceza!

Kripto para piyasası her gün yeni gelişmeler görüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası her gün yeni gelişmeler görüyor. Bu sefer Binance ve Hollanda Merkez Bankası‘nı (De Nederlandsche Bank) içeren bir gelişme oldu. Binance, lisanssız aracılık hizmetleri sunduğu için Hollanda Merkez Bankası tarafından cezalandırıldı.

Hollanda Merkez Bankası’ndan Binance’a Para Cezası!

Kripto para borsası Binance, Hollanda Merkez Bankası (DNB) tarafından yetkisiz aracılık hizmetleri sunduğu için 3,3 milyon euro para cezasına çarptırıldı. Binance, gerekli izinler olmadan faaliyet gösterdiği için Hollanda Merkez Bankası tarafından 3,3 milyon euroluk bir ceza uygulandığı duyuruldu.

Hollanda Merkez Bankası'Ndan Binance’a Para Cezası!
Hollanda Merkez Bankası’Ndan Binance’a Para Cezası!

21 Mayıs 2020’de Hollanda Merkez Bankası ve Binance başlangıçta bu borsaya girdi. Hollanda, kripto para borsalarının lisans sahibi olmasını şart koşuyordu. Ancak ülkede Binance’e herhangi bir izin verilmedi ve para cezası ilk olarak 25 Haziran 2022’de uygulandı. 2 Haziran 2022’de Binance karara itiraz etti ve para cezasının iptalini istedi. Cezanın iptal istemi ise reddedildi.

Buna ek olarak, Taylor Travel Management Group geçen yılın Nisan ayında, dijital para piyasasını bastırmak için önemli bir adım atmamış bir ülke olan Hollanda’daki ödeme alternatifleri listesine kripto para birimini eklemek için BitPay ile ortaklık kurduğunu belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.