Haberler

Huobi Borsasından Binance ile Rekabette Dev Hamle!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektöründe adından sık sık söz ettiren Huobi borsasından herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Güney Kore merkezli popüler kripto para borsası pek çok kripto para biriminde sınırlı süreli ücretsiz ticaret hizmeti başlattı. Borsanın dev hamlesi, Binance ile rekabetinde öne çıkmaya başlamasıyla birlikte geldi. Son dönemde Binance ile FTX borsasının yaşadığı krizi fırsat bilen Huobi borsası, popüler altcoinlerde alım satım işlemlerini ücretsiz hale getirdi.

Huobi 12 Token İçin Ücretsiz Ticaret Başlattı

Huobi Borsasından Binance Ile Rekabette Dev Hamle!

Türkiye’de de çok sayıda kullanıcısı bulunan Huobi Global kripto para borsası, 12 farklı token için ücretsiz ticareti başlattı. Borsanın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ücretsiz işleme açılan projeler arasında Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Terra Classic (LUNC) gibi popüler altcoinler de yer alıyor. Huobi Global, bu hamlesiyle işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile rekabette öne çıkmayı hedefliyor.

Ücretsiz Alım Satıma Açılan Kripto Paralar

Kripto para borsası Huobi Global, USDD işlem çiftinin müşteriler tarafından benimsenmesi için kısa süreliğine bir kampanya başlattı. Borsanın ticareti ücretsiz hale getirdiği kripto para birimleri arasında Cardano (ADA), Ripple (XRP), Terra Classic (LUNC), Dogecoin (DOGE), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC), Solana (SOL), EOS (EOS), NEAR Protocol (NEAR), Ethereum Classic (ETC), Filecoin (FIL) ve ApeCoin (APE) yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.