Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk, DOGE İşlem Ücretlerinin Düşürülmesini İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk yapmış olduğu son açıklamalarda Dogecoin’in bir ödeme aracı olabilmesi için bu adımın atılmasının gerekli olduğuna inanıyor.

Kripto para ekosisteminde tesiri olan Tesla CEO’su Elon Musk geçtiğimiz günlerde Dogecoin (DOGE) işlem ücretlerini düşürmenin önemini altını çizdi.

Doge İşlem Ücretlerin Düşürülmesi Gerekiyor

Musk’ın açıklamalarına bakılırsa bir şaka coin’i olan DOGE’nin geçerli bir ödeme aracı olarak işlev görmesi için bu şekilde bir iyileştirme gerekli. Bu noktada Musk’ın son olarak tweeti’nin, AMC CEO’su Adam Aron’un beyazperde devinin Dogecoin’i kabul etmeye başlayacağını onaylamasının arkasından geldiğini belirtmek gerekiyor.

Buna ek olarak Aron, Musk’ın Dogecoin Twitter anketini beğenmesinden heyecanlanmış görünüyor. Aron Musk’ı Tesla ve SpaceX ile elde etmiş olduğu başarıdan dolayı da kutlama etti.

Dogecoin Gelişmeleri

Bunların yanında bilinmiş olduğu benzer şekilde Dogecoin’in 2021 senesinde yakaladığı büyük fiyat artışı, Dogecoin topluluğunda geliştirmelerin yapılmasını da teşvik etti. Kurucu ortak Billy Markus’un node operatörlerini Dogecoin Core 1.14.4’e güncellemeye çağırdığı biliniyor. Böylece düşük ücret politikası da uygulamaya alınabilecek.

Öte taraftan Ağustos ayının sonlarında gösterilen yükseltme, bazı hata düzeltmelerinin yanı sıra kayda kıymet performans iyileştirmeleri içeriyor. Musk da Dogecoin Core 1.14.4 sürümünü “mühim bir gelişme” olarak nitelendiriyor.

Musk’ın yapmış olduğu açıklamalara bakılırsa mühim ismin kişisel olarak Bitcoin, Dogecoin ve Ethereum yatırımları bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.