Bitcoin Haberleri

Bitcoin 28 Bin Doların Üzerini Gördü

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC), son 24 saatte yüzde 3,58'lik bir yükseliş sergileyerek 28 bin dolar bandına tırmanmış durumda.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC), son 24 saatte yüzde 3,58’lik bir yükseliş sergileyerek 28 bin dolar bandına tırmanmış durumda.

Bu yükseliş, kripto para piyasasını olumlu bir şekilde etkilemiş ve diğer altcoin’lerde de yükseliş ivmesi kazanılmasına neden olmuştur.

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum (ETH) da değer kazanmış durumda. Son 24 saatte yüzde 2,68 değer kazanan Ethereum, 1,723 dolardan işlem görmektedir.

Diğer majör kripto paralarda da yemyeşil bir görünüm hakimdir. Binance Coin (BNB) yüzde 1,95, XRP yüzde 0,63, Solana (SOL) yüzde 14,82 ve Cardano (ADA) ise yüzde 3,31 değer kazanmıştır.

Son 24 saat içerisinde en çok kazandıran kripto para Decentral Games (DG) olmuştur. Devasa bir yüzde 26 değer artışı gösteren Decentral Games, kripto para piyasasında büyük bir etki yaratmıştır. IoTeX (IOTX) yüzde 20,71, Livepeer (LPT) yüzde 17,32 ve Bitcoin SV (BSV) ise yüzde 12,54’lük yükselişle dikkat çekmektedir.

Bitcoin 28 Bin Doların Üzerini Gördü

Öte yandan, son 24 saatte en çok değer kaybeden kripto paralar arasında Covalent (CQT) yüzde 16,69’luk bir düşüşle başı çekerken, OriginTrail (TRAC) yüzde 10,75, Yield Guild Games (YGG) yüzde 5,22 ve Maker (MKR) ise yüzde 3,90 değer kaybetmiştir.

Bitcoin’in 28 bin dolar seviyesine tırmanması, kripto para piyasasında olumlu bir hava yarattı. Yatırımcılar, Bitcoin’in bu yükseliş trendini yakından takip etmekte ve gelecekteki fiyat hareketlerini öngörmeye çalışmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.