Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto paralarda ibre tersine döndü, Bitcoin düşüşe geçti: Düşüş altcoinlere nasıl yansıdı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası bu hafta sert yükselişlere sahne oldu. Hafta ortasında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yukarı yönlü atağı altcoinleri de harekete geçirdi ve bu süreçte Ethereum’un (ETH) Bitcoin’den daha iyi bir fiyat performansı ortaya koyması, altcoinler genelinde de yüksek oranlı artışları tetikledi. Gelen artışlar yaklaşık iki boyunca devam etti ve Cuma gününe girilirken kripto paralar genelindeki yükselişlerde duraksama kaydedildi. Son 24 saatlik süreçte Bitcoin ibreyi tersine çevirdi ve piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para biriminin tamamında yeni günde değer kayıpları kaydedildi.

BITCOIN (BTC)

Will Clemente Bitcoin Manset

Lider kripto para birimi Bitcoin, CoinGecko verilerine göre son 1 haftada değerini yüzde 6,6 oranda artırdı. Hafta ortasında gelen artışlarla birlikte 20 bin doların üzerine çıkan ve 20 bin 700 doları test eden Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2,5 oranda değer kaybetti ancak 20 bin dolar üzerindeki konumunu korudu. Yazım sırasında Bitcoin 20 bin 268 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETHEREUM (ETH)

En büyük altcoin konumunda bulunan Ethereum, son 1 haftada değerini en fazla artıran altcoinler arasında yer aldı. Son 1 haftalık süreçte yüzde 18,2 oranda değer artışı yaşayan Ethereum, bu yükselişlerle fiyatını 1.500 doların üzerine çıkarmayı başardı. Son 24 saatte yüzde 3 değer kaybeden Ethereum, yazım sırasında 1.515 dolar seviyesinde işlem görüyor.

DOGECOIN (DOGE)

Dogecoin Ve Shiba Inu Hindistanda Buyuk Ilgi Goruyor

Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında son 24 saatte en yüksek değer kaybını, son 1 haftada en yüksek değer artışının da sahibi olan Dogecoin (DOGE) elde etti. Son 1 haftada yüzde 25,6 oranda değer artışı yaşayan DOGE, son 24 saatte yüzde 6,2 oranda değer kaybetti. Yazım sırasında DOGE 0,074900 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.