Altcoin Haberleri

Japon Telekom Devi Bu Altcoine 4 Milyar Dolar Yatırım Yapacak 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Japonya merkezli en büyük mobil telefon ağı olan NTT Docomo’dan Web3 sektörüne 4 milyar dolarlık yatırım duyurusu geldi. Kripto paraların sert düşüş yaşadığı ve yatırımcı güvenini kaybettiği bu dönemde gelen yatırım hamlesi, sektörden umutlu olan yatırımcıları heyecanlandırmaya yetti. Dev telekomünikasyon şirketi Web3 altyapısına 600 milyar yen yani 4 milyar dolar yatırım yapma sözü verdi.

Astar Network (ASTR) İle Anlaşma Sağlandı

Astar Network

Kripto para basınında geniş yankı bulan anlaşmaya göre NTT Docomo şirketi Web3 sektörünün benimsenmesini hızlandırmayı hedefliyor. Bu kapsamda halka açık blok zinciri Astar Network ile ortaklık anlaşması imzalandığı belirtildi. Bu ağın yerel kripto para birimi ASTR coin geliştiricisi Astar Foundation ve Accenture şirketleriyle işbirliği yapılacak. Ortaklık kapsamında ayrıca hem bireylerin hem de şirketlerin yönetişim token kullanmalarına olanak tanıyan bir konsorsiyum oluşturulacak.

Astar Network Kurucusundan İlk Açıklama

Kripto para piyasasında çalkantılı bir dönem yaşanırken gelen dev yatırım haberi büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Astar Network kurucusu Sota Watanabe şunları söyledi: “On milyonlarca insan tarafından kullanılan örnek çalışmalar üreten bir şirket olan NTT Docomo ile işbirliği yaparak Web3’ü daha da yaygınlaştıracağız.” Web3 sektörünün benimsenmesi için atılan bu adım ASTR coin fiyatına da olumlu yansıdı. Ayrıca Japon hükümetinin Telekom devi NTT Docomo’nun ana şirketi NTT’nin üçte bir hissesine sahip olduğu biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.