Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

JPMorgan Alasitleri: “Kurumlar Ethereum İçin Bitcoin Satıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikan yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketi JPMorgan analistleri, Kurumsal yatrımcıların Lider Kripto para birimi Bitcoin’e kıyasla Ethereum’u daha sağlıklı olduğunu iddia ediyor.  Analistler, kurumsal firmaların en büyük altcoin Ethereum için Bitcoin sattıkları öne sürüldü. Coinnewstr.com olarak bilgileri sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

JPMorgan Analistleri: Kurumlar En Büyük Altcoin Ethereum İçin Bitcoin Satıyor!

Amerikan’nın mega bankası JPMorgan’ın analistleri, Chicago merkezli dev CME Group tarafınca sunulan Bitcoin vadeli işlemlerinin geri geldiğine işaret ediyor. Ağustos ayından bu yana CME’de işlem gören Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin sayısında istikrarlı bir düşüş var. Öte taraftan, Ether aynı dönemde açık faizde keskin bir artış görünüyor.

Jpmorgan Analistleri: Kurumlar En Büyük Altcoin Ethereum İçin Bitcoin Satıyor!
Jpmorgan Analistleri: Kurumlar En Büyük Altcoin Ethereum İçin Bitcoin Satıyor!

JPMorgan analistleri, bir adım ileri giderek kurumların Ethereum için Bitcoin’i sattıklarını öne sürüyorlar. Yine de JPMorgan‘dan Nikolaos Panigirtzoglou kısa süre önce Business Insider’a ikinci en büyük kripto para biriminin aşırı değerli bulunduğunu söylemiş oldu. Nikolaos Panigirtzoglou mevzuya yönelik şu yorumlarda bulunmuş oldu:

Ethereum’un değerini anlamaya çalışmak için hash rate ve benzersiz adreslerin sayısına bakarız. 1.500 doların üzerine çıkmak için savaşım ediyoruz. Burada bir soru işareti var. Mevcut fiyat, kullanım ve trafikte gerçekleşmeyebilecek üssel bir artışı ifade ediyor.

Analist: Bu piyasa, Ethereum’un hakimiyetini tehdit ediyor!

Ayrıca JPMorgan’dan Nikolaos Panigirtzoglou, akıllı sözleşme sektöründe artan rekabetin, ilk hamle avantajına karşın Ethereum’un hakimiyetini çekince arzettiğine inanıyor. Ethereum Blockchain’inde çalışan kripto para birimi ETH, yaygın bir kripto patlaması esnasında geçen yıl dolar karşısında yüzde 850’den fazla kıymet kazanmıştır. Yine de Nikolaos Panigirtzoglou, kısa süre önce, Ethereum’un kilit satış noktasının –geliştiricilerin ağın üzerine merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler oluşturabilmesi hususi durumunun– “diğer ağlar tarafınca kolayca kopyalanabileceğini” söyledi.

Btc_1D_Graph_Coinmarketcap
Btc_1D_Graph_Coinmarketcap

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım esnasında yüzde 4 oranında artışla 43.911 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 829 milyar dolarlık bir piyasa değerine haiz. İkinci en büyük kripto para birimi  ETH, yazım esnasında yüzde 6 oranında artışla 3.123 dolar seviyesinden işlem görüyor. En büyük altcoin şu anda 367 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.