Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Kripto paralarda hafta sonu nasıl başladı? Bitcoin ve altcoinlerde son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bir süredir 20 bin doları aşma mücadelesinde başarılı adımlar atmış ve gelen ataklarla birlikte Ekim ayında bu kritik seviyenin üzerinde kalmayı başarmıştı. Yine de aşağı yönlü dalgalanmaların etkisi ile Ekim ayında da zaman zaman bu kritik bölgenin altına sarkan Bitcoin, son olarak haftanın son işlem gününde ABD’den gelen tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri ile birlikte 20 bin dolar seviyesini yeniden kaybetti. Bitcoin gelen bu düşüşün ardından, hafta sonuna da düşüşlerle başladı.

BITCOIN’DE SON DURUM

Bitcoinde Son Durum

Gelen düşüşlerle birlikte yeniden 20 bin dolar seviyesinin altına gerileyen Bitcoin, hafta sonuna da bu seviyenin altında giriş yaptı. Bitcoin, ABD tarım dışı istihdam ve işsizlik verilerinin açıklandığı Cuma gününde 19 bin 350 dolar seviyesine kadar geriledi ve günü de yüzde 2,13 oranda değer kaybı ile tamamladı. Ardından yeni güne de negatif bölgede giriş yapan Bitcoin, 8 Ekim Cumartesi gününe de 19 bin 530 dolar seviyesinde giriş yaptı ve sabah saatlerinde 19 bin 610 dolar seviyesi ile 19 bin 510 dolar seviyesi arasında dalgalandı.

ALTCOINLERDE SON DURUM

Bitcoin’in yüzde 2,13 oranda değer kaybı yaşadığı son 24 saatte Ethereum (ETH) da değer kaybı yaşadı ve gelen yüzde 1,8’lik düşüşle birlikte 1.330 dolar seviyesinde denge buldu. Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında son 24 saatte değer artışı yaşayan tek varlık olarak ayrışan Ripple (XRP) ise bu süreçte yüzde 6,7 oranda yükselerek 0,52317 dolar seviyesine ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.