Haberler

Bir Kripto Para Borsası Daha Çöktü! Borsanın Altcoin Fiyatı Çakıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası FTX’in iflas bayrağını çekmesi kripto sektöründe büyük kriz yarattı. Deneyimli sektör temsilcileri FTX çöküşü sonrasında pek çok kripto odaklı şirketin iflasla karşılaşabileceği uyarısında bulundu. Basındaki bu haberlerin üzerinden çok geçmeden bir kripto para borsası daha erişim problemleri ile gündeme geldi. Merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap’te erişim sorunu yaşandığı iddia edildi. İddiaların kaynağı ise topluluğun yakından tanıdığı deneyimli kripto para gazetecisi Colin Wu oldu.

Uniswap Borsası Patladı Mı?

Uniswa

Merkeziyetsiz kripto para borsaları arasında en popüler isimlerden biri olan Uniswap’te erişim problemi gündeme geldi. Colin Wu, popüler borsanın saatlerdir kapalı olduğunu bildiren bir paylaşımda bulundu. Ayrıca Uniswap’in resmi Discord kanalındaki kullanıcıların, web siteye giremediklerini söylemeleri de gündeme taşındı. Colin Wu bu sorunun Cloudflare yönlendirmesi ile ilgili olduğunu iddia etti.

UNI Token Fiyatı Çakıldı

Tecrübeli kripto para gazetecisi sorunun çözümü gelinceye kadar kullanıcıların yapması gereken işlemi de hatırlattı: “Birçok kullanıcı Uniswap web sitesinin açılamadığını bildirdi. Uniswap web uygulamasına erişemeyen tüm kullanıcılar için bu durum devam eden bir sorundur. Cloudflare yönlendirmesiyle ilgili bir sorundur, çözülene kadar mevcut sürümü IPFS bağlantıları aracılığıyla kullanabilirsiniz.” Uniswap kripto para borsasının yerel kripto para birimi UNI token fiyatı bu haberle birlitek sert düşüş yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.