Metaverse HaberleriHaberler

KKTC’nin Yerli Otomobili GÜNSEL, Metaverse Evrenine Giriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) geliştirilen Akdenizin elektrikli otomobil markası GÜNSEL, metaverse platformlarından Decentraland‘daki Showroom’unun açılışıyla sanal gerçeklik evrenine giriyor.

KKTC’de oluşturulan Akdenizin elektrikli araç markası GÜNSEL, metaverse platformlarından Decentraland’da satın alınan arazi üzerine kurulacağı Showroom ile elektrikli otomobil deneyimini en önemli sanal gerçeklik evrenlerinden birine getirerek iki teknolojiyi bütünleştiriyor.

GÜNSEL, Decentraland Metaverse Platformunda

GÜNSEL, seri üretim öncesi Decentraland’daki Showroom’u ile ilk model B9 ve ikinci model J9’u yeni evren üzerinden dünyaya getirmeyi hedefliyor. GÜNSEL, teknolojinin gelişimine paralel olarak metaverse realitesinde yaşanacak gelişmelere ek olarak sanal evrende araçlarla test sürüşlerinin yapılabileceği bir “GÜNSEL Etkileşim Merkezi” kurmayı hedefliyor.

Ethereum tabanlı hizmet veren Decentraland‘de GÜNSEL NFT‘lerini satın alan kullanıcılar, seri üretim başladığında satışa çıkacak olan GÜNSEL B9’larda da ilk diblere sahip olacaklar.

Decentraland'Da Günsel Showroom'U
Decentraland’Da Günsel Showroom’U

Decentraland’da Metaverse Showroomu

Mavi ve turkuaz tonlarının Akdeniz’i GÜNSEL Showroom‘da; B9 ve J9’un konumlandığı platform Kıbrıs adasını temsil ediyor. Köprü şeklindeki platform üzerindeki devre izleri, GÜNSEL’in elektrikli araç geliştirme niyetini ve KKTC asıllı markanın dünya ile kurduğu bağları temsil ediyor.

Yakın Doğu Anonim Şirketi Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, GÜNSEL elektrikli otomobil devrimi kapsamında dünyanın geleceğini değiştirecek projelerden biri olduğunu belirterekşu sözleri belirtti:

Metaverse, tartışmasız dünyanın gelecek 50 yılını belirleyecek teknolojik gelişmelerden biridir.” Bu sektörün en önemli platformlarından biri olan Decentraland’da yer alacak GÜNSEL Showroom ile sürekli genişleyen bu kozmosta yerimizi aldık.” Prof. Gerçek hayatta dünyanın bir ucunda olsanız bile, oluşturduğunuz ürün ve teknolojiyi tüm dünyadaki kullanıcılarla aynı anda buluşturmak.” Sanal gerçeklik alemleri aracılığıyla markamızı potansiyelle buluşturacağız. dünyanın her yerinden insanlar.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.