Haberler

Kripto Bağlantılı Şirket Hisse Senetleri Yükselişte!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değeri en büyük kripto para Bitcoin’in 47 bin doları görmesinin ardından olumlu seyir hisse senetlerine de yansıdı.

Haftanın son seansı öncesinde ABD borsalarında işlem gören kripto bağlantılı şirket paylarında büyük yükselişler göze çarptı.

CleanSpark, Riot Platforms ve Marathon Digital Yükselişte

Perşembe günü 26 milyon dolar kâr açıklayan Bitcoin madencisi CleanSpark’ın CLSK kodlu hisseleri yüzde 17 artış gösterdi. Haftaya 8 doların altında başlayan paylar, piyasa öncesi verilere göre an itibarıyla 12,35 dolardan işlem görüyor. CleanSpark, BTC madencileri arasında öne çıkan şirketlerden biri.

Benzer şekilde, Riot Platforms (RIOT) ve Marathon Digital (MARA) hisseleri de yüzde 5’in üzerinde kazançla işlem görüyor. Kripto para sektöründeki olumlu gelişmeler, bu şirketlerin hisse senetlerine ivme kazandırmış durumda.

Hafta ortasında 115 dolara gerileyerek son 10 haftanın en düşük seviyesini gören Coinbase (COIN) hisseleri, hafta sonuna doğru toparlanma eğiliminde. Perşembe günü yüzde 8,59 artış gösteren şirket hisseleri, piyasa öncesinde yüzde 5 yükselerek 132 doları aşmış durumda. Coinbase, kripto para işlemlerinin en önemli platformlarından biridir ve bu toparlanma, şirketin kullanıcı tabanının arttığına işaret edebilir.

Kripto para birimi Bitcoin’in güvenli bir şekilde saklanmasını sağlayan teknoloji şirketi MicroStrategy (MSTR), piyasa öncesinde yüzde 4,80 artışla 616 dolarda bulunuyor. Şirketin kasasında 190 bin Bitcoin bulunması, yatırımcıların güvenini artıran bir faktördür. MicroStrategy, Bitcoin’e olan güveniyle bilinen bir şirkettir ve kripto para piyasasındaki yükselişlerden en çok etkilenen şirketlerden biri.

Cleanspark

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.