Ethereum Haberleri

ETH Kurucusu Buterin Yeni Yol Haritasını Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. Buterin, güncelleştirilmiş yol haritasını paylaşırken ETH destekçilerinden büyük destek gördü. Yol haritasına göre Merge güncellemesinden sonra sırasıyla Surge, Scourge, Verge, Purge ve Splurge aşamaları gündeme gelecek.

Ethereum Yeni Yol Haritası Belirlendi

Bitcoin Ve Ethereumda Son Durum 1

Ethereum için sıradaki güncellemelerden biri olan Verge’ün sadece “verkle ağaçları” değil “doğrulama” ile ilgili olacağı açıklandı. Ayrıca bu yol haritasının sonucunda nihai hedef tamamen SNARK’lı bir Ethereum olacak. Güvenilir ve adil bir şekilde tasafsız işlemlerin dahil edildiği The Scourge, MEV sorunlarını çözecek. Merge dönüm noktası olarak tek bir slot kesinliği olacak.

Ethereum Yatırımcıları Heyecanlandı

Ethereum yol haritasına göre her noktanın daha spesifik dönüm noktaları bulunuyor. Nihai hedef protokolünün bir parçası olarak Quantum Proof’ların rolü daha da ön plana çıkacak. Ethereum’da artan sansürle birlikte ETH bloklarının yüzde 51’in OFAC standartlarına uyması toplulukta büyük bir endişe kaynağı oldu. Bu konuda dikkat çeken MevWatch verilerine göre, OFAC uyumlu blokların minting oranı yüzde 73 seviyesine ulaştı.

Yol haritasındaki önemli aşamalardan “The Scourge” ile birlikte kurucu ortak Vitalik Buterin, Maximum Extractable Value (MEV) sorunlarını çözeceğini söyledi. Bu yüzden Ethereum’daki sansürü hafifletmek için “kısmi blok açık artırmaları” gibi tekliflerde bulunan Buterin’in bu paylaşımı Ethereum yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.