Haberler

Kripto Firması Cumberland, Piyasa Toparlanmasının Nasıl Olacağını Açıkladı!

Kripto şirketi Cumberland'e göre, piyasadaki toparlanma, sıkıntılı varlıkların mücadele eden şirketlerden daha güvenli olanlara ne kadar hızlı taşınabileceğine bağlı olacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Firması Cumberland, piyasa toparlanmasının nasıl olacağını açıkladı. Kripto para şirketi Cumberland‘e göre, piyasadaki toparlanma, sıkıntılı varlıkların mücadele eden şirketlerden daha güvenli olanlara ne kadar hızlı taşınabileceğine bağlı olacak.

Şirkete göre, bu kuruluşların borçlarını ödemek için varlıklarını tasfiye etme ihtiyacı, kripto para birimlerinin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip.

Bu varlık satışlarının boyutu ve zamanlaması konusundaki belirsizlik, piyasada bir bulut gibi asılı duruyor

Bazı kripto para işletmeleri, piyasa koşullarının bir sonucu olarak ciddi sorunlarla karşılaşmaya başladı. Kripto para kredi platformu Celsius, Terra’nın çöküşünden bir ay sonra müşteri çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.
Benzer eylemler, diğer kripto para kredisi veren işletmeler tarafından da alındı.

Bu olaydan sonra, çeşitli kripto kredi sitelerinin kripto hedge fonu Three Arrows Capital, BlockFi ve Voyager Digital’i tasfiye etmesi sonucu piyasa koşulları kötüleşti.

Cumberland, iflas eden şirketlerin varlıklarının yönetiminin herhangi bir piyasa toparlanmasının başarısı için kritik olacağını iddia ediyor.

Geniş ve şeffaf olmayan zincir dışı tasfiyeler, insanların yatırım yaparken tereddüt etmesine sebep olacak. Bu da likiditeyi azaltır ve oynaklığı artırır

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.