Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP) Beklenen Atağa Geçti! XRP Fiyatı Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının altıncı en büyük kripto para birimi Ripple (XRP), bir süredir beknenen atağı gerçekleştirdi  ve yukarı yönde hız kazandı. Uzun zamandır beklentilerin uzağında kalan XRP, son bir ayın en yüksek seviyesine kadar ulaşmayı başardı.

Ripple Atağa Geçti!

Popüler altcoin XRP, geçtiğimiz gün erken saatlerde yönünü yukarıya çevirdi ve süratli bir artış başlattı. Piyasa sıralamasına bakılırsa en büyük 6. kripto para birimi olan XRP, CoinMarketCap’ten alınan verilere bakılırsa son yirmi dört saat içinde yüzde 13’ün üstünde bir artış gösterdi ve 1.22 dolar seviyesine terfi etti.

Xrpusdt
Xrpusdt

Cumartesi günü 1.20 dolar seviyesini aşmayı başaran XRP,  ondan sonrasında birazcık gerileyerek 1.13 dolara kadar düştü. Ancak Ripple bu seviyede daha oldukça güç kazanmıştır ve yükselişini bugüne dek devam ettirdi. Ripple’daki bu artış fiyatı son 1 ayın en yüksek seviyesi olan 1,22 dolara itti.

[ccpw id=”10144″]

İçeriğin kaleme alındığı sırada XRP‘nin piyasa değeri 56.870.400.811 dolarken, işlem hacmi son yirmi dört saatte yüzde 171’in üstünde artarak 6.306.030.264 dolara ulaştı.

Ripple Neden Yükseliyor?

Ripple (XRP) topluluğunun bazı üyeleri, XRP’deki bu süratli büyümeyi SEC ve Ripple davasındaki son gelişmelere bağladı.

Geçtiğimiz gün de belirttiğimiz benzer halde hem SEC davasının neticelenmesi hem de Ripple’ın artık DeFi ve NFT benzer halde alanlarda adımlar atması XRP fiyatında yeni ve daha büyük bir ralliyi tetikleyebilir. Öyle ki, fiyat yalnız 1 günde yüzde 13’ün üstünde bir değer artışı kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.