HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

FTX Japan, Fiziksel ve Sürekli İşlemlerde Dogecoin Kullanmaya Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX Japan, fiziksel ve sürekli işlemlerde Dogecoin kullanmaya başlıyor. Kripto para birimleri için borsalar her geçen gün daha iyi hale geliyor. Kripto para borsaları, rakiplerini geride bırakmak ve etki sahibi olmak için çalışmalarının hızını artırdı. Bu sefer bir kripto para borsası olan FTX Japan yeni bir gelişme gördü.

 Dogecoin, Artık FTX Japan’da, Kullanılabiliyor

Popüler  meme kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE), kripto para borsası FTX Japan tarafından daima işlemler için kullanılmaya başlayacak.

Dogecoin Geliştiricisi Büyük Haberi Duyurdu: Tarihi An!

FTX Japan Twitter hesabında yayınlanan bilgilere göre, Dogecoin artık FTX Japan üzerinden erişilebilir durumda.
5 Temmuz 2022 Salı gününden itibaren FTX Japan, fiziksel işlemleri (satış ofisleri/borsalar) ve sürekli işlemleri için Dogecoin’i kullanmaya başlayacağını belirtti.

FTX Japonya’nın resmi web sitesinde şu açıklamalar yapıldı:

Fiziksel işlemlerimizde (satış ofisleri/borsalar) ve sürekli işlemlerimizde DOGE’yi 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 11:00’den itibaren ele almaya başlamayı planlıyoruz. Haberlerde sıkça karşılaşılan popüler kripto para birimi DOGE ile gelecekte FTX Japan’da kolayca işlem yapmak mümkün olacak. FTX Japan, Dogecoin’in sürekli ticaretini gerçekleştiren tek yerel borsa oldu.

Dogecoin’in en son durumuna bakalım. DOGE ile ilgili haber yazıldığı sırada CoinGecko istatistikleri fiyatın 0,065929 dolar olduğunu gösteriyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.