Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Visa ile Ortaklık Söylentileri Bu Altcoin Fiyatını Hareketlendirdi!

Küresel kredi devi Visa, programlanabilir ödemeleri ve akıllı sözleşmeleri araştırıyor. Bunu başarmak için şirket, en popüler altcoin olan Ethereum için otomatik ödemeleri etkinleştirmeyi planlıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel kredi devi Visa, programlanabilir ödemeleri ve akıllı sözleşmeleri araştırıyor. Bunu başarmak için şirket, en popüler altcoin olan Ethereum için otomatik ödemeleri etkinleştirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar…

Visa’dan Altcoin Devine Teklif!

Ethereum sahipleri, Visa tarafından başlatılan bir promosyon sayesinde kendi cüzdanlarından programlanmış ödemeler yapabilecekler. Bankalar ve merkezi üçüncü kişiler bu kapsamdaki işlemlerden muaf tutulacak. Kullanıcıların saklama cüzdanları doğrudan ödeme için kullanılacaktır. Bu işlemler, Ethereum’un şu anda üzerinde çalışılan “Hesap Soyutlama” adlı bir özelliği kullanılarak Visa’nın otomatik ödeme sistemi kullanılarak işlenecektir. Müşteriler, bu özelliği kullanarak yinelenen faturaları ödeyebilecekler.

Tipik banka hesaplarında, otomatik ödemeleri ayarlamak basittir. Sistem ve transfer edilen para nihai olarak bankanın yetkisi altındadır. Visa, fiili standart olan Ethereum ile kendi saklama hizmetini başlatarak kripto para birimi alanına girmeyi amaçlıyor. Şirket, kripto para sektöründeki keskin düşüşe rağmen kripto para endüstrisi konusunda hevesli görünüyor.

60619Ec8D357A

“Hesap soyutlama” ile kastedilen nedir?

Visa, hesap soyutlamasından yararlanarak kullanıcı hesaplarının ve akıllı sözleşmelerin işlevlerini tek bir Ethereum hesap modeline dahil edebildiğini vurguladı. Şirket, oluşturulan hesabı “temsil edilebilir hesap” olarak adlandırır. Öneri, Visa merkez bankası dijital para birimleri ve protokolleri direktörü Catherine Gu tarafından birlikte yazıldı. Teknolojinin ana kullanım durumlarından biri olarak ödemelere atıfta bulunarak, “Temel gereklilik, blockchain’in şu anda olduğu gibi çalışması gerektiğidir” dedi.

Daha önce Coinnewstr.com‘da bildirdiğimiz Hesap Soyutlama, akıllı sözleşmeler kullanarak otomatik ödemeler uygulayan en iyi Ethereum geliştirici ürünlerinden biridir. Ethereum platformundaki hesaplar harici olarak sahiplenilebilir (kullanıcı hesapları) veya akıllı sözleşmelere bağlanabilir. Visa, hesap soyutlamayı kullanarak bunları tek bir Ethereum hesap türünde birleştirmeyi amaçlıyor. Ek olarak, bu, Ethereum kullanıcı hesaplarının akıllı sözleşme özelliklerine erişmesini sağlayacaktır.

Vitalik Buterin’in ilk olarak 2017’de EIP-86 olarak belirttiği soyutlamanın faydaları olduğu düşünüldüğünde. aktarılabilir hesapları ve çok sahibi olan hesaplar için çoklu imza doğrulamasını etkinleştirir. Herkesin ticaret yapmak için kullanabileceği bir genel hesap da vardır.

ETH Fiyatı Hareketlendi!

Bu arada en büyük altcoin olan Ethereum, Visa haberlerine tepki olarak fiyat artışı gördü. Günlük kazançlar, altcoinin 1.160 dolardan 1.212 dolara yükselmesini sağladı. Şu anda% 3’lük bir artışla 1.208 dolara gidiyor.

Eth 1D Graph Coinmarketcap
Eth 1D Graph Coinmarketcap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.