HaberlerBitcoin Haberleri

Kripto Hisseleri, Borsadaki Performanslarını Kâr ile Sonlandırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 Amerikan borsalarında listelenen kripto para ile ilgili şirketlerin hisseleri, dünkü seansı satışla tamamladı. Yatırımcılar, 2023’ün sonuna doğru ivme kazanan patlayıcı yükselişin ardından yılın son işlem gününde kar realizasyonu yaptı.

Coinbase hisseleri, Cuma gününün erken saatlerinde Nasdaq’da %8 düşüş yaşadı. Şaşırtıcı bir şekilde, MicroStrategy’nin hisseleri ise neredeyse %7 oranında geriledi. MicroStrategy’nin hazinesinde ise yaklaşık 6 milyar dolar değerinde Bitcoin bulunuyor. Bu durum, kripto piyasasındaki dalgalanmanın etkisini gösteriyor.

Bitcoin madencileri Marathon Digital Holdings (MARA) ve Riot Platforms (RIOT), büyük bir düşüş yaşadı ve kayıplarını %10’un üzerinde artırdı. Fakat, bu durumdan daha da etkilenen CleanSpark (CLSK) ve Hut 8 (HUT) gibi daha küçük madenciler ise yaklaşık %20 oranında değer kaybetti. 

Image 7

Bitcoin Fiyatı Hisselere de Yansıdı

Bitcoin ABD Doları, şu an itibarıyla 41.730’da işlem görüyor ve önceki işlem seansından bu yana 271 dolar veya yüzde 0,65 düşüş yaşamış durumda. Aralık başında kaydedilen 45.000 dolara yakın yıllık zirvenin altında kalan Bitcoin, son dört haftada yüzde 7,57 oranında değer kaybettiğini görüyoruz. Ayrıca son 12 ayda fiyatı yüzde 152,30 artış gösterdi. 

BTC fiyatındaki düşüşle birlikte, söz konusu hisse senetlerindeki baskılanmanın arttığı söylendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.