Haberler

Binance, Hollanda’dan Çekilirken Kullanıcıları Coinmerce’e Yönlendiriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto borsası Binance, Hollanda’dan ayrılmaya karar verdi ve kullanıcılarını rakip platform Coinmerce’e yönlendirmek için çaba sarf ediyor. Coinmerce tarafından yapılan açıklamaya göre, Binance yetkilileriyle yapılan görüşmelerde kullanıcıların güvenli bir şekilde geçiş yapabileceği doğrulandı.

Binance, 2020 yılında Hollanda’dan borsa ve cüzdan onayı alan Coinmerce’e kullanıcıları transfer etme teklifinde bulundu. Coinmerce CEO’su Jaap de Bruijn, önceliklerinin düzenli bir geçiş olduğunu belirterek, düzenleyiciler tarafından denetlenen bir süreç kapsamında Coinmerce’e ücretsiz olarak aktarabileceklerini söyledi.

Binance, Hollanda’dan Çıkarken Kullanıcılarını Coinmerce’e Aktardı

Binance Bu 7 Altcoini Kaldiracak Iste Detaylar
Binance, Hollanda’dan Çekilirken Kullanıcıları Coinmerce’e Yönlendiriyor! 3

Borsa, Haziran ayında Hollanda’dan ayrılacağını duyurduktan sonra düzenleyici onay alamamasıyla birlikte dikkat çekmişti. Hollanda, borsanın lisanssız faaliyet gösterdiğini tespit ederek ceza olarak 3,6 milyon dolar para vermişti.

Binance, geçen ay yeni müşteri kabul etmeme kararı alarak mevcut müşterilerin 17 Temmuz’dan itibaren para yatırma işlemlerini askıya almıştı. Hollandalı kullanıcıların Coinmerce’e geçiş yapabilmesi için Binance’in çalışmalar yaptığı doğrulandı. Borsa yetkilisi, Hollanda’da hizmet verebilmek için gerekli yetkileri almaya kararlı olduklarını belirtti. Borsa, diğer Avrupa ülkelerinde de sorunlar yaşamaktadır. Faaliyetleri Belçika’da durdurulan borsa, Almanya’dan lisans alamamıştı. Ayrıca Fransa, Binance hakkında bir soruşturma açmıştı. Borsanın euro cinsinden payı ise yüzde 15’e kadar gerilemişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.