Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kurucusunun Robinhood Paylaşımına Elon Musk’tan Destek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’u Elon Musk‘a göre Robinhood cüzdanları Dogecoin için önemli bir anlaşma olacak.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için büyük bir anlaşma olacağını düşünüyor. Musk’a göre, popüler şaka kripto para önde gelen çevrimiçi aracılık platformunun müşterileri tarafından spekülatif bir yatırım olarak görülmeyecek.

Dogecoin’ Yaratıcısı Billy Markus’tan Açıklama!

Dogecoin’in (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus, az önce Twitter’da bir paylaşım yaptı Milyoner iş adamı Elon Musk, Markus’un paylaşımına kayıtsız kalamadı.

Billy Markus bu gönderiyi yayınladıktan sonra, Tesla CEO’su Elon Musk, önde gelen ticaret platformu Robinhood‘un Dogecoin için büyük bir anlaşma olmasını beklediğini söyledi.

Billy Markus, paylaştığı tweet’te popüler şaka parası olan Dogecoin‘in (DOGE) artık ticaret ve diğer kullanımlar için kullanılabileceğini ve Robinhood kullanıcılarının ademi merkeziyetçiliği benimseyebileceğini söyledi. Öyle ki Billy Markus, Robinhood cüzdanından ilk kez Dogecoin gönderme deneyimini Twitter’da paylaştı.

Markus tweetinde şu ifadelere yer verdi:

RobinhoodApp cüzdanımdan biraz DOGE gönderdim!” Basitti ve sadece 0.02 Doge’ye mal oldu. Bu fantastik! Ayrıca uygulamadaki Dogecoin açıklamasında adımı görmeyi çok garipsedim..”

Daha önce bildirildiği gibi, önde gelen ticaret platformu Robinhood, cüzdanlarının beta testine başladı ve bazı müşterilerin bekleme listelerinden kendi cüzdanlarına para çekmelerine izin verdi.

Robinhood
Robinhood

Robinhood Hisse Değerlerinde Düşüş

2021’in dördüncü çeyreğinde, kripto para birimiyle ilgili işlem geliri, şirketin toplam işlem tabanlı gelirinin yüzde 18,18’ine katkıda bulunarak, yüzde 6 düşüşle 48 milyon dolara geriledi.

Bloomberg Intelligence analisti Julie Chariell‘e göre önde gelen ticaret platformundaki düşüş, şirketin Shiba Inu’yu listeleme konusundaki tereddütüne bağladı.

“Şirketin hisselerinin, popüler şaka parasının listelenmemesi nedeniyle düşmüş olması mümkündür.”

Şimdiye kadar Robinhood hissesi, GameStop ve AMC gibi firmalarla karşılaştırıldığında önemli bir düşüş olan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 84 düştü.

2021’de 423 milyon dolarlık net kaybın ardından, popüler ticaret platformu Robinhood, 2022’de kârlılığa geri dönmeyi göz ardı etmiyor ve 2023’te daha kazançlı bir yıl öngörüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.