Altcoin HaberleriHaberler

Brezilya Kulübü Socios İle Ortaklık Kurdu! Mengo Token Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Brezilya’nın köklü futbol kulüpleri içerisinde yer alan Flamengo, spor ve eğlence endüstrisi küresel blockchain sağlayıcılarından Socios ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Flamengo ve Socios içinde kurulan bu ortaklıktan beklenti, 2025’in sonuna kadar geçerli olan sözleşmenin, pazarlama lisansı, ikramiyeler ve token satışına katılım da dahil olmak üzere  kulübe toplamda 145 milyon Brezilya Rial’i kadar getiri sağlaması hedefleniyor.

Flamengo Socios İle Ortaklık Kurdu

Ünlü futbol kulübü bugün resmi Twitter hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımla Socios ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Flamengo, bu ayın başlangıcında esasen Socios ile ortaklık oluşturmayı kabul etmişti. Bugün ise Yönetim Kurulu’nun onayı ile ortaklık resmileşti ve kulüp, sözleşmede öngörülen ilk taksiti on gün içinde almaya başlamış olacak.

Ortaklığın sonucunda oluşturulacak olan MENGO Taraftar Token’ı, Socios.com platformunda satışa sunulacak. Böylece Flamengo’da, dünya devleri ile aynı platforma katılmış olacak. Dünya çapında Paris Saint-Germain, Barcelona, ​​​​Manchester City, Juventus, Inter Milan, Milan ve Arsenal şeklinde dev futbol kulüpleri hali hazırda Socios ile bir antak kalma içinde.

Flamengo Sözcüsü: “Ne Olacağı Konusunda Heyecanlıyız”

Flamengo İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gustavo Oliveira ortaklıkla ilgili açıklamalarda bulunmuş oldu ve açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Flamengo Nation devamlı tüm ortaklarımızı kucaklıyor ve bu sefer de farklı olmayacak. Taraftar Token’larının potansiyeline güveniyoruz ve dünyanın en büyük fanatik kitlesi olan Flamengo taraftarlarının katılımıyla mükemmel olacağına inanıyoruz. Ne olacağı konusunda heyecanlıyız”

Ek olarak Chiliz ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus’da ortaklık hakkında açıklamalarda bulunmuş oldu;

“Ekosistemimize bir spor devi daha katıldı. Bu dünyaca meşhur kulübün fanatikleri, yakında sevdikleri takımla etkileşim kurmanın yeni ve güçlü bir yolunun keyfini çıkarabilecekler. MENGO Taraftar Token’ı piyasaya sürmeyi ve hayranlar için yeni fırsatlar yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

Socios.com, dünyanın önde gelen spor organizasyonlarına hayranlarla olan ilişkilerinden para kazanmak ve etkileşimde bulunmak için gerekseme duydukları araçları sağlamak için blok zinciri teknolojisinden yararlanan bir D2C (direkt tüketiciye yada direkt tüketiciye) platformudur. Taraftar token’ları 2021 senesinde 150 milyon dolardan fazla kazanç elde etmiş oldu.

Taraftar Token’ları, taraftarların ortak uygulaması, bu durumda Socios.com vasıtasıyla kulüp deneyimlerine katılmalarına müsaade eden kripto para birimleridir. Flamengo’ya bakılırsa, yandaş token’ı satın alan taraftar, takımın formasının ayrıntılarına yada maç öncesi ısınmada çalacak müziğe oy verebilecek, deneyimlere katılabilecek ve diğer hizmetlere erişebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.