Haberler

Do Kwon’u bulmak için kurulan organizasyonun üyeleri konuştu: Sayılı günleri kaldı, ona çok yakın kişiler var

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Koreli yetkililerin talepleri üzerine Interpol’ün hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardığı Terra LUNA’nın kurucusu Do Kwon, dün bir podcast yayınında verdiği röportajda bir kez daha yerini söylemedi. Bulunduğu yeri “güvenlik” gerekçesi ile açıklamadığını dile getiren Kwon’u arayanların, “UST İade Grubu” (URG) adı altında, binlerce katılımcıdan oluşan bir organizasyon kurdukları ortaya çıktı. ABD medyasına konuşan ve bu organizasyonda yer alan bazı kişiler, Do Kwon’a çok yakın kişilerin olduğunu ve artık Kwon’un saklanabileceği günlerinin sayılı olduğunu belirtti.

“KWON’UN GÜNLERİ SAYILI”

Kwon

Mayıs ayında çöken Terra LUNA’nın etkilerinden sorumlu kişi olarak gösterilen ve kırmızı bültenle aranan Do Kwon’un bulunması için “UST İade Grubu” adı altında bir organizasyon kurulduğu öğrenildi. Binlerce LUNA mağdurunun bu organizasyonda yer aldığı belirtilirken, grup üyelerinin bazıları ABD medyasına açıklamalarda bulundu. “Reverse” takma ismini kullanan 31 yaşındaki bir URG üyesi, “Kwon’un günleri sayılı. Ona çok yakın grup üyeleri var. Kwon’u bulmak için çalışıyoruz. Detaylara pek hakim değilim ve bilmek de istemiyorum. Yapılan bu çalışmalar boşa gitmemeli” diye konuştu.

“ONU DUBAİ’DE BULMA İHTİMALİMİZ YÜZDE 50”

Bir diğer yandan açıklamalarda, bulunan 26 yaşındaki yazılım mühendisi ve URG üyesi Kang Hyung-suk, gruba daha fazla kişiyi almak istediklerini dile getirdi. Hyung-suk açıklamasında, “Onu bulmak aslında düşündüğümüzden daha kolay olacak. Dubai’de onu bulma ihtimalimiz yüzde 50” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.