Borsa HaberleriHaberler

Kripto Para Borsası Kapanıyor! Yerli Borsa Ödemeleri Yapacak Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’de uzun süredir faaliyetlerine devam eden Coinzo borsası bugün kapanma kararını duyurdu.  ilk olarak 2018 senesinde hizmet vermeye başlayan Coinzo Teknoloji A.Ş adı altında hizmet veren borsanın bir de CNZ adlı bir yerel tokeni de bulunuyor.  Peki borsaya yatırım yapan kullanıcıların ödemeleri yapılacak mı?

Coinzo Borsası Kapanıyor

Kripto para borsası bugün yaptığı açıklamada faaliyetlerini durduğunu açıkladı. Açıklamada kullanıcı varlıklarının güvence altında olduğunu ve para çekmek için 6 ay sürelerinin bulunduğunu belirtti. Kapanma süreci boyunca sadece kripto ve TL çekimlerine izin verilecek.

Coinzo Borsası Duyuru
Coinzo Borsası Duyuru

Açıklamanın devamında kullanıcılarının günün herhangi bir saatinde komisyon ödemeden istenilen bankadan gerçekleşebileceği belirtildi. Ayrıca alt çekim limitinin de 10 kuruşa kadar düşürüldüğü açıklandı.

CNZ Token Ne Olacak?

Kripto para borsası Coinzo kapalı kalacağından CNZ tokenin de herhangi bir işlevi kalmayacak. Borsa, kullanıcılarından CNZ tokenleri 1,51 TL karşılığında alınacağını ve 1 hafta içinde de TL karşılıklarının kullanıcı hesaplarına yansıyacağı açıkladı. Yaklaşık 2 milyon dolar hacmi bulunan CNZ’nin, token tahtaları donduruldu. yansıtılacak. Eğer soğuk cüzdanınızda CNZ token var ise borsa ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

NEO yatırımcıları da 7 gün içinde dağıtılmayan GAS hakkedişlerini alacak. Kripto paralar için belirlenen minimum çekim tutarları aşağıdaki gibidir.

Coinzo-Cekim
Coinzo-Cekim

Kripto para dünyası, birçok  borsanın kepenk indireceğini açıklayarak kullanıcılarını mağdur ettiklerine şahit oldu.  Coinzo borsası ise piyasada bir ilki gerçekleştirerek örnek bir şekilde şimdilik kimseyi mağdur etmeden kapanışını duyurdu. Coinzo borsası için kötü olsa da kripto ekosistemi için oldukça güzel kapanış. Coin news TR olarak bu örnek davranışlarından ötürü kendilerini kutlar yeni yatırım alanlarında başarılar dileriz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.