NFT HaberleriHaberler

Deutsche Banka, Instagram’ın NFT Hamlesini Değerlendirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Instagram’ın NFT hareketi değerlendirildi! sektöre etkisi ne olacak? Önceki bir kripto eleştirmeni olan Deutsche Bank’a göre Instagram, platformuna gerçekten NFT‘leri eklerse, bu tür işlemlerin sayısı yılda sekiz milyara yükselebilir. Deutsche Bank‘a göre Meta’nın şirketlerinden biri olan Instagram’a NFT’leri entegre etme niyetinin de bu varlıkları meşrulaştırdığı görülüyor.

Deutsche Bank’a göre Meta’nın şirketlerinden biri olan Instagram’a NFT’leri entegre etme niyetinin de bu varlıkları meşrulaştırdığı görülüyor.

Instagram NFT’leri Meşrulaştıracak

Deutsche Bank tarafından Pazar günü sağlanan bir rapor notuna göre Instagram’da NFT teknolojisinin konuşlandırılması, tüm piyasayı harekete geçirme ve ana akım haline getirme yeteneğine sahip.

Kaynağa göre Instagram, önümüzdeki aylarda NFT’leri platforma getirerek kullanıcıların bu tür varlıkları doğrudan ağ üzerinde basmasına izin verecek.

Meta’nın CEO’su ve Kurucusu Mark Zuckerberg, Meta’ya ait Instagram’ın NFT’lerin satın alınmasını ve ticaretini kolaylaştıracağını ve bu tür dijital varlıklara erişmenin önündeki engelleri azaltacağını belirtti.

Deutsche Banka, Instagram’ın Nft Hamlesini Değerlendirdi!
Deutsche Banka, Instagram’ın Nft Hamlesini Değerlendirdi!

Instagram, önemli marka gücü nedeniyle NFT’leri meşrulaştırabilir ve daha yüksek düzeyde kamu benimsemesini teşvik edebilir.

Alman bankasına göre, Instagram’ın bir NFT Marketplace oluşturması, her yıl yaklaşık sekiz milyar net işlem üretebilir. Instagram ile birlikte, Twitter ve Snapchat gibi büyük internet şirketlerinin platformlarına NFT’leri dahil etmesi muhtemeldir.

Twitter’ın NFT Hamlesi

Twitter, ücretli bir premium hizmet olan Twitter Blue için ödeme yapan kullanıcıların, bu yılın başlarında NFT’lerini doğrulanmış profil resimleri olarak görüntülemelerine izin vererek, onlara normal kullanıcılar için mevcut olmayan özelliklere erişim sağladı. Bored Apes Yacht Club gibi NFT projelerinin artan popülaritesi ile bu özellik çok dikkat çekiyor.

Bir başka sosyal medya devi Reddit, “bağımsız yaratıcılar, dijital ürünler ve NFT’ler tarafından desteklenen internetin en büyük yaratıcı ekonomisini yaratmak” için yöneticiler ve mühendisler arıyor. Bu, şirketin kendi NFT ticaret platformunda ve NFT koleksiyonları üzerine kurulu gelişen bir topluluk üzerinde çalıştığını gösterebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.