HaberlerAltcoin Haberleri

Cardano Orta Vadeli Fiyat Beklentileri : ADA Kan Kaybını Sürdürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Akıllı sözleşme platformu Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA, önemli düşüşler kaydederek Eylül ayında yakaladığı ATH seviyesinden %50 uzaklaştı. Peki relist haberleriyle düşüşü hızlanan ADA’nın orta vadeli fiyat beklentileri neler?

ADA Fiyat Performansı

Cardano (ADA), yaklaşık 3 ayda %50 değer kaybetti. ADA fiyatı, 2 Eylül 2021’de akıllı sözleşme işlevinin etkinleştirilmesinin ardından 3.10 dolara ulaşarak ATH seviyesine ulaştı.

Ada 3 Aylık Grafik
Ada 3 Aylık Grafik

Alonzo hard fork’undan sonra beklenen performansı veremeyen ADA, yukarı yönlü hareketini sürdüremedi ve düşüşe geçti.  ADA fiyatı 9 Ağustos’tan bu yana en düşük seviyeye ulaştı. En belirgin orta vadeli katalizör ise Cardano’nun akıllı sözleşme aktivasyonudur.

Medyaya yansıyan bilgilere göre sistemin sürdürülebilirliği, hızı ve işlevselliği hem Ethereum hem de Bitcoin maksimalistleri tarafından saldırıya uğradı. Kısa vadeli düşüş katalizörleri açısında en belirgin olanı ise ana akım alım satım platformlarından eToro’nun ADA relist duyurusuydu. eToro, 26 aralık 2021’den itibaren ABD’deki kullanıcılarının ADA ve TRX işlemlerini kısıtladı.

ADA 2022 Fiyat Beklentileri

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, eToro’nun kararını eleştirirken bu adımı kripto ve blok zinciri alanında küresel bir düzenleyici eksikliğine bağladı. Hoskinson, 2022’nin Cardano ekosistemi için mükemmel bir yıl olacağından oldukça emin konuştu. Önümüzdeki yıl için yol haritasından bahseden başarılı yönetici, Cardano’yu canlı bir ekosistem olarak nitelendirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.