Bitcoin HaberleriHaberler

Terra’dan Yeni BTC Alımı: Toplam BTC Rezervi 40 Bine Yaklaştı!

Luna Foundation Guard (LFG), geçtiğimiz 176 milyon dolar değerinde bir başka Bitcoin alımı daha yaparak BTC rezervini 40.000'e yaklaştırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta Pazar günü, Terra blok zinciri Singapur merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Luna Foundation Guard (LFG), 176 milyon dolar daha Bitcoin satın alarak toplam BTC rezervlerini 1.7 milyar dolara çıkardı.

Terra, BTC Rezervlerini Artırıyor!

Bitcoin’de milyarlarca dolar satın alacağını ve UST‘yi BTC rezervleri ile destekleyeceğini duyurmasının sonra, Luna Foundation Guard (LFG) son zamanlarda çok büyük miktarlarda Bitcoin satın almaya başladı. Terra, geçen hafta Pazar günü Bitcoin’de 176 milyon dolar daha satın alarak toplam Bitcoin rezervlerini mevcut fiyatla 1,7 milyar dolara çıkardı. Mevcut fiyatlandırma ile toplam 1.7 milyar dolarlık BTC rezervine sahip olan Terra, 176 milyon dolarlık satın alma ile rezerv oluşturma konusunda önemli bir adım daha attı.

Terra, Btc Rezervlerini Artırıyor!
Terra, Btc Rezervlerini Artırıyor!

Terra’dan 100 Milyon Dolarlık AVAX Alımı!

Terra’nın kurucusu Do Kwon, Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun kısa süre önce Twitter hesabını açıklamasının ardından en büyük Bitcoin “hodler”ı olmak istediklerini ve 10 milyar dolarlık BTC satın almak istediklerini belirtti. Buna ek olarak, Terra blok zinciri, istikrarlı kripto para birimi TerraUSD‘yi (UST) sürdürmek için Bitcoin’de milyarlarca dolar satın almak istiyor ve Terra kısa süre önce  100 milyon dolara AVAX satın alarak toplam Bitcoin alımlarını 1,7 milyar dolara çıkardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.