Altcoin HaberleriHaberler

Binance Listelemesi Bu Altcoini Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası ekim ayında yakaladığı pozitif havayı sürdürmeye devam ediyor. Lider kripto Bitcoin ve altcoin’lerde hareketlilik hakim. Pozitif havanın yanında borsa listelemeleri de bazı kripto para birimlerine katkı sağlamış görünüyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, BETA‘yı listemesiyle ani bir yükselişle 0.06 dolardan 4 dolara kadar yükseldi.

BETA’dan Harika Performan

kripto para borsası Binance, platformuna BETA’yı dahil ederek inanılmaz bir ralliyi tetikledi. Dünyanın en büyük borsasında işlem gören BETA, 0.06 dolardan 4 dolara tırmanarak harika bir performans sergiledi. Henüz oynaklık oranlarının yüksekliği sebebiyle stabil bir seyir yakalayamayan BETA, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 3.21 dolardan  işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Altcoin Önerileri!

BETA Nedir?

Beta Finance (BETA) protokolü, izinsiz protokoller üstünde çalışan dijital token’lara sınırsız erişime sahip olmayı elde eden DeFi kullanıcıları için para piyasasına bir ağ geçidi görevi gören izole bir güvence modeli üstünde çalışır. Beta Finance, çapraz güvence kullanımını ortadan kaldıran izole bir model üstünde çalışır. Bu durumda borçlanma tutarını varlıklarını çeşitlendirmek için kullanan yatırımcılara güvenli bir ortam sağlamayı amaçlar.

Beta protokolünün oluşturulmasının arkasındaki amaç, DeFi dünyasındaki sorunlara karşı koymaktır. Böylelikle BETA, DeFi kurallarına bağlı kalmaktadır. BETA’nın resmi teknik incelemesinde vurgulandığı benzer halde DeFi’de fiyat oynaklığı ve finansal altyapı eksiklikleri çözüme kavuşturulması gereksinim duyulan problemler olarak ele alınır. Beta Finance protokolü, DeFi kullanıcılarını, valrıkları açığa çıkarma özelliği ile donatarak fiyat oynaklığı mekanizmasına karşı durmaları için güçlendirmeyi amaçlar.

BETA protokolü ek olarak para piyasası prtokolünü ölçeklendirerek kullanıcılarına devamlı bu alanı gealiştirme özgürlüğü tanır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.