HaberlerBorsa Haberleri

Kripto Para Borsasından 216 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, çeşitli pazarlarda türev ürünler sunan ABD merkezli düzenlenmiş çevrimiçi borsa North American Derivatives Exchange (Nadex) ve Small Exchange‘i 216 milyon dolara satın alma planlarını açıkladı.

Bu plana göre, düzenleyici incelemeyi bekleyen devralma işlemi 2022’nin ilk yarısında tamamlanacak. Devralama işlemi Crypto.com’u oluşturan şirketlerin bir parçası olan Foris DAX Markets tarafından gerçekleştirilecek. Her iki şirket de Crypto.com markasına entegre edilecek.

Platform, yaptığı açıklamada bu iki satın alımın Crypto.com‘un ABD’deki müşterilerine türev ve vadeli işlem ürünleri ticareti yapma imkanı sunacağın söyledi.

Crypto.com‘un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, “Platform olarak hedefimiz müşterilerimize finansal bağımsızlık elde etmek için birinci sınıf araçlarla güvenilir ve düzenlenmiş bir platform sunmaktır. Bu satın alım, müşterilerimize mevcut teklifimizi tamamlayan tamamen yeni bir finansal araçlar setine erişim imkanı sağlayacak” dedi.

Nadex, ABD Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından düzenlenir ve yaklaşık 4.3 milyar dolar piyasa değerine sahip küresel finansal hizmetler şirketi IG Group‘un Kuzey Amerika biriminin bir parçasıdır.

IG Group, yaptığı açıklamada “Bu satış her iki şirketteki IG hisseleri için yaklaşık 216 milyon dolar tutarında toplam fiyatı olan bir nakit işlemdir” dedi.

Finansal hizmetler şirketi, Small Exchange’deki hisselerin yaklaşık %39’una sahiptir.

2016 yılında kurulan Crypto.com, 10 milyondan fazla müşterinin 150 kripto varlığı alım satmasına imkan tanıdığını söylüyor. Platformun dünya çapındaki bilinirliğini artırmaya yönelik devam eden çalışmaları arasında Oscar ödüllü aktör Matt Damon’ın yer aldığı 100 milyon dolarlık reklam kampanyası yer alıyor.

Piyasa değerine göre 14. sırada yer alan CRO, saatler 12:25’i gösterirken 0.736 dolardan işlem görüyor. Bir günde %6 ve bir haftada %17 arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.