HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Manchester United Forması Giyen İngiliz Stoper Phil Jones, Metaverse’e Katılıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Manchester United forması giyen İngiliz stoper Phil Jones, metaverse’e katılıyor. Manchester United stoperi Phil Jones, metaverse’e yatırım yapan en son spor yapan kişisi oldu.

Manchester United’ın en eski oyuncusu Jones, medya platformu Antourage ile işbirliği içinde geliştirilen Red Lion Sports Club (RLSC) adlı yeni bir metaverse üyelik projesine liderlik ediyor.

Konsept, hayranların ve sporcuların oyun oynamak, video izlemek, rekabet etmek ve iyi organizasyonlara bağışta bulunmak için toplanabilecekleri özel bir çevrimiçi yerdir. NFT, 4.000 kişilik bir kap ile Metaverse’e kabul edilmek için satılacak. Bu dijital ürünlerin fiyatı NFT başına 2 SOL olacaktır.

Jones, kariyerinde sakatlıkları nedeniyle çok sıkıntılar yaşadı ve uzun süre internet üzerinden çok fazla zorbalığa maruz kaldı. Sonuç olarak 2017 yılında sosyal medyadan ayrılan Jones, ilgi alanlarını çeşitlendirerek gelişen teknolojilere yeni bakış açıları kazandırdı.

Jones bu konuda şunları söyledi: “Gerçekten tutkulu olduğum bir şey ve Red Lion Sports Club’ın arkasındaki fikir, diğer üyelere karşılıklı saygıya dayanan gerçek bir topluluk duygusunu teşvik eden taraftarlarla yeni bir etkileşim kurmayı sağlamaktır. RLSC, dijital bir topluluğun nasıl büyüyüp geliştiği konusunda söz sahibi olmak sporcular, ünlüler ve diğer üyelerle etkileşim kurmak ve büyük etkinlikler etrafında oluşturulacak içerikten faydalanmak için tüm spor severler için harika bir ortam olacak”

Jones, İngiltere Premier Ligi’nin yanı sıra İngiltere Grand Prix’sinden, İngiltere Açık golf turnuvasından ve NBA Play-off’larından bahsediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.