HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Analist Bu Altcoin’lerde 15 Kata Kadar Artış Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Alex Becker, 1 ay içerisinde 15 kata kadar artış beklediği Altcoin’leri takipçileri ile paylaştı. Peki, potansiyeli yüksek altcoinler hangileri?

RMRK (RMRK)

Analistin listesinde bulunan ilk altcoin Polkadot’un canary network’ü olan Kusama’da çalışan RMRK bulunuyor. Becker, projeyi “Birbirinden bağımsız olan ancak NFT yaratıcısının onları bir araya getirirken keyfi bir karmaşıklık sistemi oluşturmasına izin veren NFT legolarıdır.” diyerek tanımlıyor.

Anaslist, RMRK‘nin Ethereum’da bulunan NFT’lerle ilgili bazı temel sorunları çözüyor ve kullanıcılar NFT’ler ile ilgili işlemler yaparken ağ tıkanıklığı yaşanma şansının çok az olduğunu belirtiyor.

Voyager Token (VGX)

Analisti Alex Becker’in altocin tavsiye listesinin ikinci sırasında, yatırımcılara kripto varlık işlemlerinde güvenli bir erişim noktası sağlayan Voyager Token (VGX) bulunuyor. Becker, “Voyager, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara kripto varlık işlemleri için neredeyse anında çözüm sunmak üzere tasarlandı.” sözleriyle tanımlıyor.

Becker’in belirttiği gibi Voyager, geleneksel online aracı kurumların kullanıcılarına sunduğu avantajlara benzer bir platform oluşturdu. Voyager ile yatırımcılar özellikle farklı kripto borsalarında alış ve satış fiyatları arasındaki farkları ve daha yüksek likidite seviyelerini değerlendirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Gem Coin Projeleri!

Fantom (FTM)

Fantom (FTM) geliştiricilere, kendi bespoke konsensüs algoritmasını kullanarak merkezi olmayan finans hizmetleri sağlayan bir akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca Fantom, blok zinciri tabanlı teknolojisini uygulamak için birkaç ulusal hükümetle birlikte de çalışıyor. Fantom Vakfı, blok zincirine dayalı özelleştirilmiş bir kurumsal kaynak planlama yazılım paketi geliştirmek için amacıyla pilot Fantom inceleme programı için Pakistan Pencap Hapishaneleri Departmanı ile bir anlaşması imzaladı.

Analist ise FTM ile ilgili olarak, “Fantom, yılın başından bu yana neredeyse %7.000 kazanç elde etti. Bu kazanç, popüler kripto Dogecoin’den bile daha fazla.” sözlerini kullanıyor.

Vulcan Forged PYR (PYR)

Vulcan Forged bir blockchain oyun stüdyosu ve NFT pazarı olarak tanımlanabilir. Oynaması ve inşa etmesi kolay bir ekosistem olarak tasarlanan Vulcan Forged; geliştiricileri, geliştirme programları, kuluçka ve kitle fonlaması yoluyla destekleyerek birinci sınıf blok zinciri oyunlarının geliştirilmesini destekleyen topluluk temelli bir proje şeklinde nitelendiriliyor.

Analist Becker PYR ile ilgili olarak şu sözleri kullanıyor:

“Vulcan Forged kullanıcıların, popüler oyunlara ve oyun içinde dijital varlık alıp satmak için devasa bir NFT pazarına erişebilecekleri tek durak noktasıdır.”

Cryowar (CWR)

Analistin listesinin son sırasında Solana Blockchain ve Unreal Engine üzerine inşa edilmiş, aksiyon dolu bir bilgisayar ve mobil NFT oyunu olan Cryowar (CWR) bulunuyor. Cryowar, Unreal Engine 4’ün grafik gücünden tam anlamıyla yararlanıyor ve saniyede 120 kareye kadar PC düzeyindeki grafikleri sorunsuz bir şekilde doğrudan akıllı telefonunuzda görmenizi sağlıyor.

Analist konuyla ilgili olarak, “Hayat kısa ve günün 30 dakikasını tek bir maçı tamamlamak için harcamamalısın. Cryowar’da savaşlar 3 dakika veya daha kısa sürüyor, bu da istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde hızlı ve heyecan verici bir turun keyfini çıkarmanıza izin veriyor.” sözlerini kullandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.