HaberlerAltcoin Haberleri

Ünlü Milyarder Mark Cuban’dan Çarpıcı Dogecoin Yorumu!

Son zamanlarda kripto para odaklı YouTube kanalı AltcoinDaily (ADA) ile konuşan tanınmış iş adamı Mark Cuban'a göre, en iyi bilinen kripto para biriminin Cardano'dan daha fazla uygulaması bulunuyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü milyarder Mark Cuban’dan çarpıcı Dogecoin yorumu. Son zamanlarda kripto para odaklı YouTube kanalı AltcoinDaily (ADA) ile konuşan tanınmış iş adamı Mark Cuban’a göre, en iyi bilinen kripto para biriminin Cardano’dan daha fazla uygulaması bulunuyor.

Beklentiler ve Gerçekler

Röportajda Cuban, “DOGE uygulamalar için gerçek bir platform haline gelene kadar Cardano için fırsat daha büyük.”  diyerek şaşırtıcı iddialarda bulundu. Cardano, Shark Tank ünlüsünün Afrika’daki insanların blok zincirini bekledikleri kadar sık benimsemediğini iddia ederek Afrika planlarını hedeflediğini sürekli olarak vurguladı. Cuban’a göre, Ethereum rakibinin yaklaşık bir yıl önce akıllı sözleşmeler için destek almasına rağmen, değişikliğin nispeten az bir etkisi oldu.

1990’ların sonlarında dot-com balonunun çöküşünden bir servet kazanan milyarder yatırımcı, Cardano’nun değerini daha önce sorgulamıştı. Cuban, Mayıs ayında, iyi bilinen Proof-of-stake blok zinciri için olası herhangi bir uygulamadan haberdar olmadığını tweetlediğinde manşetlere çıktı.

Cuban’ın Cardano’dan üstün olduğunu iddia ettiği Dogecoin, 9,4 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. en büyük kripto para iken, Cuban’ın kurulu olduğu Cardano şu anda piyasa değeri olan altıncı en büyük kripto para birimi değeri 18,5 milyar dolar.

“Yenilik Yok”

Cardano

Cuban ise kripto para piyasasında yaratıcı bir yaklaşımın olmayışından duyduğu endişeyi dile getirerek, “Gerçek yenilikleri görmek yerine tekrarları görüyorsunuz” dedi. Yaklaşan The Merge güncellemesi ile ilgili olarak Cuban, Ethereum’un hisse ispatına geçişini çevreleyen büyük bir belirsizlik olduğunu kaydetti ve blok zinciri teknolojisinin geleceğinin büyük ölçüde kaç uygulamanın uygulandığına bağlı olduğuna olan inancını tekrarladı.

Dallas Mavericks’in sahibi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) “dava yoluyla düzenlemeyi” bir strateji olarak kullanmasını kınayarak düzenleme hakkındaki görüşünü dile getirdi. Ayrıca son derece düşmanca ortamı nedeniyle Ripple hakkında tartışmak istemediğini söyledi. Cuban, ABD mali düzenlemesinin yarattığı belirsizliğin bir sonucu olarak, Singapur ve Bahamalar’da daha fazla kripto para birimi şirketinin oluştuğunu ve ABD’yi ikinci sıraya taşıdığını iddia ediyor.

Tanınmış milyoner ayrıca Metaverse‘de sanal mülk satın alan yatırımcılar için “aptal” sıfatının onları tanımlamak için yetersiz olduğunu iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.