Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Balinasından Dev DOGE Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Balinadan Dev DOGE Alımı!

Balinalar son düşüşte alım fırsatlarını değerlendirmeye devam etti. Anonim bir Balina, Dogecoin fiyatı 0.17 dolar civarında işlem gördüğü sırada 1.114.337 dolar değerinde 6.369.751 DOGE satın aldı.

Dogecoin, ortalama 60 milyon aktif adresle sekiz yıldır kripto para piyasasında bulunuyor. DOGE’nin yıllar içinde önemli bir etki yarattığı söylenebilir. Dogecoin, coşkusunun zirvesindeyken, Elon Musk‘ın sosyal medya desteğiyle 2021’in başlarında sadece dört ayda %17.000’lik göz kamaştırıcı bir artış gösterdi. Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,731 dolardan yaklaşık %76 geri olmasına rağmen, yıllık %5,427 artışını koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coinler Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

125 Milyon Dolarlık İşlem “Squid Game” Yaratıcılarına Mı Ait?

Bir Twitter hesabı, yaklaşık 125 milyon dolar değerinde bir Shiba Inu işlemi keşfetti. Satın alma işleminin tamamı dolandırıcılıkla ilgili fonlarla yapıldı ve Shib topluluğu için bir sorun haline gelebilir.

Etherscan’dan kaynaklarına göre, 3 trilyon SHIB alımı içeren bir işlem, yatırımcıların fonlarını çalan veortadan kaybolan “Squid Game Token” yaratıcıları tarafından yapıldığı öne sürüldü.

İşlemler, çalınan jetonlarla işaretlenmiş “c802c” ile biten cüzdan adreslerine bağlanır ve izleri gizlemek için kripto karışımına gönderilir. Söz konusu alımın Squid Game dolandırıcıları tarafından yapıldığını varsayalım. Bu durumda, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzının önemli bir kısmı, halihazırda bir varlığın piyasa fiyatını ondan yararlanmak için manipüle etme eğiliminde olanlar tarafından tutulmaktadır.

İşaretli fonların kendisi varlıkların fiyatını sıfıra indirmeyecek, ancak yerel büyüme ivmesine zarar verebilir ve hatta durdurabilir. Halihazırda piyasada bulunan hacim göz önüne alındığında, 3 trilyon SHIB, günlük işlem hacminin yarısını temsil ediyor.

Shib/Usd 4 Saatlik Grafik
Shib/Usd 4 Saatlik Grafik

Yazım esnasında, SHIB 0.000036 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.