Ethereum Haberleri

Ethereum’un yeniden yükselebilmesi için ne gerekiyor? Analistler bu seviyelere dikkat çekti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH), uzun bir süre beklenen Merge güncellemesini tamamladı ve ardından düşüş eğilimine girdi. Ethereum ağının Proof of Work sisteminden Proof of Stake sistemine geçiş sürecinin başarılı şekilde tamamlanması durumunda varlığın fiyatının yükselebileceği yönünde beklentiler daha güçlü şekilde gündeme geliyordu. Ancak ETH beklentileri karşılayamadı ve Eylül ayını verimsiz şekilde tamamladı. Ekim ayına düşüş trendinde giren ancak hafta boyunca toparlanma hareketleri ortaya koyan Ethereum, hafta sonuna da düşüş hareketleri ile giriş yaptı. Analistler ETH adına hangi tahminlerde bulunuyor?

ETHEREUM YÜKSELİŞE GEÇEBİLİR Mİ?

Ethereum Yukselise Gecebilir Mi

En büyük altcoin konumunda bulunan Ethereum, Eylül ayını yüzde 14,56 oranda değer kaybıyla 1.328 dolar seviyesinde tamamladı. Ardından düşüş trendi ile Ekim ayına giriş yapan Ethereum, hafta genelinde gelen yukarı yönlü hareketlerle bir miktar toparlandı ancak hafta sonuna da düşüş eğiliminde girdi. Ethereum’un son günlerde Bitcoin’e paralel fiyat hareketleri ortaya koyduğu görülürken, analistler olası yükselişler ve düşüşler adına Ethereum fiyatında destek ve direnç noktalarına odaklanıyor.

ETHEREUM’DA DESTEK VE DİRENÇLER

Ethereum bir süredir düşüşlerle mücadele ederken, zaman zaman Bitcoin’den ayrık hareket ederek pozitif bölgede de seyredebiliyor. Analistler, Ethereum adına aşağı yönde en kritik bölgenin 1.300 dolar seviyesindeki destek olduğunu ve Ethereum’un olası düşüş ivmesinin önüne geçebilmesi için bu desteği koruması gerektiğini ifade ediyor. Öte yandan analistlere göre Ethereum’da olası yükselişler içinse ilk etapta 1.340 ve ardından 1.350 dolar dirençlerinin güçlü şekilde aşılması gerekiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.