Bitcoin Haberleri

Kripto Para Piyasası Yeşile Döndü! Bitcoin, Ethereum ve ADA’da Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası birkaç haftadır oldukça pozitif yönde performans sergiledi. Öyle ki önder kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz günlerde tekrardan 50.000 doların üzerine yükselerek son 3 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin‘deki bu artış altları da pozitif yönde etkiledi.

Ancak dün itibarıyla Bitcoin’de süregelen düşüş piyasayı gene kana buladı. Bitcoin (BTC) 47.163 dolara kadar gerilerken bir oldukça kripto para birimi sert bir halde düşüş yaşadı. Buna ek olarak piyasa birkaç saat ilkin tekrardan yeşile döndü ve kripto para birimleri yükselişe geçti.

Bitcoin (BTC)

Lider kripto para birimi geçtiğimiz gün sert bir düşüş başlattı. Önemli satış hacimleri, Bitcoin fiyatını 47.745 dolarlık destek seviyesine geri itti. Öyle ki Bitcoin fiyatı 47.745 dolarlık destek seviyesini kırdı ve 47.163 dolara kadar geriledi.  Ek olarak BTC/USD paritesi %61.8 Fibonacci seviyesinin üstünde toparlandı ve yeni bir yükseliş trendi başlattı.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

Şu anda Bitcoin üstünde ayıların baskısı azaldı, dolayısıyla Bitcoin’in iyileşme dinamiklerine sürdürebileceği ve 50.000 dolarlık ruhsal seviyeyi tekrardan kontrol edebileceği söylenilebilir.

Öte taraftan Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), şu anda 49.000 dolar seviyesine doğru hareket etmeye devam ediyor. İçeriğin hazırlandığı sırada BTC son 24 saatte %1,06’lık bir artışla 48.700 dolar bandında işlem görüyor.

Ethereum (ETH)

Alıcılar dün daha oldukça yükseliş momentumu oluşturamadı ve Ethereum (ETH) fiyatı EMA55 hareketli averajının altına düştü. Düşüş, ayılar fiyatı 3.200 dolarlık desteğin altına itene kadar devam etti. Öyle ki önder altcoin bu düşüşle birlikte 3.086 dolar bandına dokundu.

Günün sonunda Ethereum fiyatında 3.200 dolarlık destek için zayıf bir girişim oldu, sadece parite hala dar bir konsolidasyonda bu seviyede tutunmak için savaşım ediyor. Düşüş baskısı devam ederse, 3.075 dolar seviyesine kadar bir geri çekilme beklenilebilir.

Ayrıca Ethereum (ETH) içeriğin hazırlandığı an itibarıyla son 24 saatte %1,24 artış yaşadı ve şu anda 3.212 dolarda alıcı buluyor.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) son zamanların en iyi kripto para birimi olarak değerlendirilebilir. Ancak piyasadaki düşüşten Cardano’da nasibini aldı. Öyle ki popüler altcoin ADA, son 24 saatte %3.45 düşüşle günün en fazlaca kıymet kaybeden kripto para birimleri arasına yerleşti.

Günlük grafiğe bakıldığında, Cardano (ADA) bir kez daha 2.58 dolarlık desteğe dokundu. Boğalar şimdi bu seviyenin üstünde tutunmak için mücadelelerini sürdürüyor. Satıcılar bu durumu tersine çevirirse, ADA fiyatının 2,40 dolara kadar gerilemesine sebebiyet verecek keskin bir düşüş meydana gelebilir.

Ancak yazının kaleme alındığı an itibarıyla popüler altcoin 2.77 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.