HaberlerAltcoin Haberleri

Curve (CRV) Balinasının Tehlikeli Hareketi Fiyatı Dibe Çekti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CRV swap havuzunda gerçekleşen anlık olarak gerçekleşen 7 milyon dolarlık satış, coin fiyatını dip seviyeye indirdi. Bilinmeyen bir cüzdan, CRV swap havuzundan 7 milyon dolar değerinde CRV ve 14 milyon dolarlık WETH boşalttı.

Fiyat, anlık olarak 0,609 dolardan 0,10 dolara düşüş gösterdi. Bu ani çöküş hareketi SushiSwap’ta da görüldü, ayrıca popüler kripto borsalarında da yaklaşık yüzde 22’lik düşüşler gözlendi. Son yaşanan olaylarla birlikte CRV’nin popülaritesi de düştü, şimdi grafiği nasıl ilerliyor merak ediliyor?

F2Tvxolxuaahmam

Curve (CRV) Teknik Analizi

CRV, 0,877 dolardan bu zamana kadar düşüş eğiliminde olan bir kripto para birimidir. Son bir hamleyle birlikte balinanın etkisiyle büyük oranda değer kaybetti. Popüler coin, direkt olarak 0,72 dolardan 0,583 dolara düştü ve %21,51’lik bir düşüş yaşadı. Fiyat, 0,64 doların üzerine çıkmayı başardı, ancak bu seviyeden çok az bir farkla ilerliyor. CRV’nin yükseliş beklentilerini sürdürebilmesi için 0,673 ve 0,718 dolar seviyelerini aşması gerekmektedir.

Bu dirençlerin hacimli bir şekilde kırılması durumunda, 0,78 ve 0,87 dolar arasında bir hareket beklenmelidir. Balina satışları veya olası riskler, BTC’nin düşüş eğilimli fiyatlamasıyla birlikte CRV fiyatını daha da düşürebilir. Bu süreçte takip edilebilecek destek noktaları ise 0,64 – 0,60 ve 0,558 dolar olarak belirlenmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.