Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriAnalizEthereum HaberleriHaberler

Kripto Piyasasında Son Durum: Bitcoin, Ethereum ve XRP Fiyat Grafikleri!

Kripto paralar hafta sonu başında düşüş hareketleri göstererek girdi. Grafikler, bazı önemli seviyelerin hala tutulduğunu gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar hafta sonuna girerken düşüş hareketleri gösterdi. Grafikler, bazı önemli seviyelerin hala yerinde olduğunu gösteriyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) fiyatlarında son durum ve önemli seviyelere göz atalım.

Bitcoin Son Durum

Lider kripto para şu anda yaklaşık 38.590 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son 24 saatte yaklaşık %2,5 değer kaybeden BTC, son bir ayda %17’den fazla değer kaybetti.

Bitcoin Son Durum
Bitcoin Son Durum

Analistler, Bitcoin’deki düşüşün dünyadaki gerilimlerin yanı sıra hisse senetleri ve teknoloji hisse senetlerinin Bitcoin ile aynı yönde hareket etmesinden kaynaklanabileceğini söylüyor. BTC fiyatının yükselmesi için doların da gücünü kaybetmesi gerekiyor. Ayrıca BTC’nin hisse senetlerinden ayrılmasının fiyatlarda artışa yol açabileceği söyleniyor.

Ethereum Fiyat Tablosu

Piyasa değeri açısından en değerli altcoin olan Ethereum, şu anda 2.829 dolardan işlem görüyor. BTC fiyatını takip eden ETH’nin fiyatı son 24 saatte yaklaşık %3,5 düştü.

Ethereum Fiyat Tablosu
Ethereum Fiyat Tablosu

Uzmanlara göre popüler altcoinin güncellemesini tamamlaması ile birlikte kripto para fiyatlarında yukarı yönlü hareketler görülecek. Fakat bunun için ETH’nin önünde uzun bir yol görünüyor ve güncellemelerin yapılacağı tarihlerin ertelenecek olma ihtimali ETH’u negatif etkileyebilir.

Ethereum genellikle Bitcoin fiyatıyla hareket eder, bu nedenle Bitcoin yükselirse ETH fiyatını da yükseltebilir.

XRP Fiyat Tablosu

Piyasa değeri açısından en değerli 7. kripto para birimi olan XRP, şuanda  0,62 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte yaklaşık %3 düşen XRP, geçen ay da yaklaşık %28 gerileme kaydetti.

Xrp Fiyat Tablosu
Xrp Fiyat Tablosu

XRP fiyatı uzun zamandır hem genel kripto para piyasasına hem de SEC ile devam eden dava sürecine bağlı şekilde ilerliyor. Bilindiği üzere 2021 yılında yaşanan ralli sırasında da dava süreci sebebi ile XRP fiyatı baskılanmış  yeni bir ATH!ye ulaşamamıştı. Analistler dava sürecinin sona ermesiyle birlikte XRP’nin yönünün belli olacağını düşünüyor. Fakat Ripple-SEC dava süreci bazı uzmanlara göre 2023 yılına kadar uzayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.