Altcoin HaberleriHaberler

Resmi Açıklama Geldi: Fenerbahçe Token’da İkinci Yakım Gerçekleşti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fenerbahçe Token‘in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre FB Token‘de ikinci yakma işlemi gerçekleştirildi. Buna göre toplamda 477.500 FB Token dolaşımdan çıkarıldı ve ölü bir cüzdana gönderildi.

Fenerbahçe Token’da İkinci Yakım

Fenerbahçe Token resmi Twitter hesabına göre ikinci yakım dakikalar önce tamamlandı. Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden biri olan Fenerbahçe, 5 Ağustos 2021’de açıklandığı üzere kripto para ekosistemine kendi tokeni ile katıldı. Maksimum arzı 190.700.000 adet olarak belirlenen Fenerbahöe Token’da ikinci yakım işlemi gerçekleşti.

Daha önce bildirdiğimiz üzere 15 Ekim’de Fenerbahçe Token ilk yakımı gerçekleşti ve 170.000 varlığın imhasıyla sonuçlandı. FB Token’ın 2,39 dolar olan mevcut fiyatına göre değeri 1 milyon doların üzerinde olan FB Token yakıldı. Türk Lirası cinsinden değeri 15 milyon TL olan Fenerbahçe Token’ı kalıcı olarak dolaşımdan kaldırıldı. 2021’in ortalarında Taraftar Tokenları çok dikkat çekti. Özellikle Chiliz ekosistemi bu alanda önemli anlaşmalara imza attı. Binance fan token platformu ile bu sektörle ilgilendiğini açıkça ortaya koydu.

Taraftar (Fan) Tokenlar
Taraftar (Fan) Tokenlar

Taraftar (FAN) Tokenlar

Sahada önemli oyuncuların yer almasıyla birlikte taraftarları statlardan ayıran pandemi sonucunda taraftar deneyimini iyileştirmeye yönelik taraftar tokenleri ön plana çıktı. Galatasaray, Türkiye’de ilk taraftar token çalışmasını gerçekleştirdi. Ardından birçok takım bu alana dahil olurken Fenerbahçe, Başkan Ali Koç’un defalarca işaret ettiği fikri ortaya attı. Paribu işbirliğinin bir parçası olarak açıklanan Fenerbahçe tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 11 dolara ulaşmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.