Bitcoin HaberleriHaberler

Milyonlarca Dolarlık Bitcoin Transfer Edildi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para takip hizmeti Whale Alert, herkesi şaşırtacak bir oranda Bitcoin (BTC) transferinin gerçekleştiğini tespit etti. Bilinmeyen bir Bitcoin balinası, toplamda 12.477 Bitcoin’i yine  bilinmeyen bir cüzdana aktarımını gerçekleştirdi.

Milyonlarca Dolarlık Bitcoin Transfer Edildi!

Yüksek orandaki kripto para transferlerini takip eden Whale Alert tarafınca paylaşmış olduğu verilere gore, Bitcoin transferi sabah saatlerinde bilinmeyen cüzdanlar içinde gerçekleşti. Bilinmeyen bir balina 25 Ağustos Çarşamba günü saat Türkiye saatiyle (TS) 11:36’da devasa oranda Bitcoin transferi gerçekleştirmiş oldu. Öyle ki, yapılan  transferde toplam değeri  603.496.529 dolar olan 12,476,595 Bitcoin (BTC) taşındı.

Ayrıca işlem, Bitcoin balinasının bugün piyasadaki stabilcoin’lerin çoğunu listeleyen dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘ı kullandığını ortaya koyuyor.

Bitcoin Boğa Koşusunu Südürüyor!

Mevcut boğa koşusu, geçtiğimiz haftalarda kripto para piyasasını kademeli olarak daha yüksek seviyelere taşıdı. Öyle ki, önder kripto para birimi Bitcoin (BTC) 50 bin dolara ulaştığından, daha oldukça trader piyasaya dahil oldu. Kripto para piyasasındaki bunun şeklinde büyük yatırımlar Bitcoin’in kıymetini artırmada oldukça faydalıdır.

Lider kripto para birimi Bitcoin, üç ay sonrasında tekrardan ilk kez 50.000 dolar barajını aşmayı başardı ve yükselmeye devam ediyor. Birkaç ay ilkin piyasada yaşanmış olan sert düşüşün arkasından, bir oldukça trader oyuna geri döndü. Bununla birlikte Bitcoin senelerdir kripto para piyasasında ve kripto borsalarında en üst sıradaki yerini devamlı korudu. Bu durum bir tek BTC’nin ne kadar istikrarlı bulunduğunu değil, hem de yüz milyonlarca yatırımcının da bu kripto para birimine yatırım yaptığını gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Bitcoin’de Güncel Durum

Lider, 50.000 dolar barajını kırdıktan sonrasında bu seviyede oldukça tutunamadı ve düşüşe geçti. Dün itibarıyla Bitcoin’de sert bir düşüş gerçekleşti ve önder kripto para birimi 47.163 dolar bandına kadar gerileyerek yatırımcıları korkuttu.

Bitcoin gün içinde 47.163 dolarlık dip seviyeyi kontrol etmesinin arkasından yönünü tekrardan yukarıya çevirdi. BTC, içeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine gore son 24 saatte %0,85’lik bir artışla 48.784 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.