Bitcoin HaberleriHaberler

Ünlü CEO’nun Heyecanlandıran Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Tahmini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CNBC’nin Squawk Box programına kısa sürede konuk olan kripto para odaklı yatırım şirketi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarındaki mevcut artışa yol açan sebepleri özetledi.

Piyasa hakkında genel değerlendirmelerde bulunan Novogratz, kripto para birimlerinin 2021’in dördüncü çeyreğinde toparlanmaya devam edeceğine inanıyor.

Novogratz’a Göre Piyasada Artışa Neden Olan Faktörler

Bitcoin’i ilk olarak 2013-2014’te satın alan ve 2015’te ise Vitalik Buterin’den Ethereum’un derhal derhal 1 doların altında işlem görmüş olduğu dönemde 500.000 ETH alan eski Goldman Sachs varlık yöneticisi, kripto rallisinin tekrardan başlamasının Walmart ve Amazon’un kripto alanıyla ilgilenmesine bağlı olduğuna inanıyor.

Mike Novogratz, son zamanlarda bu iki devasa perakende şirketinin, kripto mühendisleri ve kripto para departmanları için şef  iş ilanları yayınladığını hatırlattı. Novogratz bu durumu, Amazon ve Walmart’ın bu yeni trendin bir parçası olmaya kati olduklarının açık bir göstergesi olarak değerlendirdi.

Ayrıca, Salı günü Visa küresel ödeme kartı devi, sanki dijital varlıkların firmanın büyük bir parçası olacağını haykırıyormuş şeklinde, 150.000 dolar değerinde bir CryptoPunk NFT (Teğiştirilemez Token) satın aldı.

Buna ek olarak Novogratz, Visa’da kripto para sektörü ile ilgilenen yetkili bir kişi ile konuştuğunu ve Novogratz’ın bu hareketle ilgili yorumunu doğruladığını da sözlerine ekledi. Galaxy Digital CEO’su, finansal yapının çoğunun blok zincir temelinde tekrardan inşa edileceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin Taproot Güncellemesi Neleri Değiştirecek?

Novogratz sözlerinin devamında, kripto paralardan vergi alınmasıyla artması beklenen 3,5 trilyon dolarlık altyapı faturasından da kısaca bahsetti. Birkaç ABD senatörü tarafınca kripto endüstrisi için işleri fazlaca zorlaştıracak belirli bir değişim önerildi.

Bununla birlikte, 6-7 Ağustos hafta sonu süresince, kripto topluluğu, senatörlere ve kurultay üyelerine telefon ederek, ve e-posta göndererek, bu değişikliğin ABD’deki fintech inovasyonunu boğacağını açıklayarak korku oluşmaya başladı ve kabul edilmedi.

Kripto Para Piyasası 4. Çeyrekte İyi Bir Performans Gösterebilir

Önümüzdeki süreçte Bitcoin ve Ethereum’un iyi mi bir performans sergileyeceğine ulaşınca, Novogratz kriptonun sonsuza kadar yükselemeyeceğini ve muhtemelen burada istikrar kazanacağını ve konsolidasyona başlayacağını belirtti. Ancak Novogratz, dördüncü çeyrekte Bitcoin ve öteki kripto varlıklarının rallilerine devam edeceğini de beklediğini sözlerine ekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.