HaberlerBorsa Haberleri

Binance Listelemesi, Bu Altcoin Fiyatını Uçuşa Geçirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, günün erken saatlerinde yaptığı duyuruda yeni bir altcoin listeleyeceğini açıkladı. Binance’in listeleme duyurusunun ardından altcoin fiyatı uçuşa geçti.

Binance, BENQI’ı (QI) Listeliyor

Binance Borsası, sabah erken saatlerde yaptığı duyuruda gün içerisinde platformunda yeni bir altcoin listeleyecek. Binance’in açıklamasına göre BENQI (QI) bugün Binance’de listelenmeye başlayacak.

Duyurunun devamında saat 11.00’da BENQI için alım satım işlemlerinin başlatacağını bildirdi. Listelemenin hemen ardından kullanıcılar QI/BTC, QI/BNB, QI/BUSD ve QI/USDT işlem çiftlerinde alım satım yapabilecek.

Binance borsası tarafından yapılan duyurunun tamamı şu şekilde;

“Binance, BENQI’yi (QI) listeleyecek ve 2021-11-15 08:00’de (UTC) (Türkiye saatiyle 11.00’da) QI/BTC, QI/BNB, QI/BUSD ve QI/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak QI yatırmaya başlayabilir. QI için para çekme işlemleri 2021-11-16 08:00’de (UTC) açılacaktır

BENQI Fiyatı Uçuşa Geçti

Binance listeleme duyurusu her zaman olduğu gibi BENQI‘yi de pozitif etkiledi ve duyurunun hemen ardından fiyat uçuşa geçti. Öyle ki BENQI duyurunun öncesinde 0.17 dolar seviyelerinde işlem görürken, Binance’in duyurusuyla birlikte %50 artış yaşadı ve 0.27 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Benqi Fiyatı
Benqi Fiyatı

Kripto para birimi içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %31’lik bir artışla 0.23 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

BENQI Nedir?

QI token’ı, Avalanche üzerinde kurulmuş yerel bir dijital paradır.  BENQI, Avalanche ağı üzerine kurulmuş bir borç verme ve borç alma protokolüdür. QI, kullanıcıların ağ yönetimine katılmalarını, likidite sağlamalarını ve stake etme karşılığında ödüller kazanmalarını sağlayan protokolün yönetişim token’ıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.