HaberlerNFT Haberleri

Kripto Para Şirketi Three Arrows Capital, İflas Sonrası NFT’lerini Satışa Çıkarıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli kripto para şirketi Three Arrows Capital (3AC), iflas başvurusunda bulunmasının ardından tasfiye memuru Teneo tarafından elde edilen NFT’lerin satışa çıkarılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Three Arrows Capital (3AC), iflas sonrası NFT’lerini satışa çıkarıyor

Geçtiğimiz günlerde iflas eden Three Arrows Capital (3AC) adlı kripto para şirketi, varlıklarının içinde yer alan NFT’lerin satışa çıkarılacağını açıkladı. Tasfiye memuru Teneo, elde ettikleri NFT’leri satmak için adımlar atmaya başlayacaklarını ve bu NFT‘lerin değerinin milyonlarca doları bulabileceğini belirtti.

Singapur merkezli şirket, Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulundu ve varlıklarının yaklaşık 1 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Tasfiye memuru Teneo’nun açıklamalarına göre, 3AC’nin varlıkları içinde yaklaşık 22 milyon dolar değerinde NFT’ler yer alıyor.

Teneo, NFT’leri “tasfiye amacıyla değerlerini gerçekleştirmek için” satmak istediklerini belirtirken, bu NFT’lerin, 3AC’nin Vincent Van Dough ile ortaklaşa kurduğu Starry Night Capital’in NFT portföyüyle bir ilgisinin olmadığını da vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.