Haberler

SEC ve Binance, Eeon’a Karşı Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto borsası Binance ile Eeon’a karşı birleşerek harekete geçti.

SEC ve Binance, Eeon adlı kuruluşun müşterilerin adına dava açma konusunda yasal gereklilikleri karşılamadığını iddia etti. İkili, Eeon’un herhangi bir müdahalesine karşı koymak amacıyla bir araya geldi. SEC, Eeon’un önceden kendilerini temsil etme deneyimine sahip olduğunu belirtti. Kurum, Eeon’un sürekli olarak başarısız olduğunu ve taleplerinin reddedilmesi için mahkemeye başvurduğunu dile getirdi.

Sec
Sec Ve Binance, Eeon’a Karşı Harekete Geçti! 3

SEC İle Binance Eon’a Red Çağrısı

SEC’in açıklamalarına göre, borsa kanunu özel davacıların müdahil olmasını yasaklıyor çünkü Eeon’un davaya katılmasının, davalıların iddialarıyla aynı olmasının önemli bir etkisi olmayacağı düşünülüyor. Eeon’un başvurusu müdahil olmak için gerekli şartları karşılamıyor. Buna karşılık, Binance üç nedenle Eeon’a karşı çıkıyor.

Bunlar SEC onayının olmaması, Eeon’un kendisini meşru bir çıkar tarafı olarak kanıtlayamaması ve yasal gereklilikleri karşılamaması. Borsa, Eeon’un davasının mevcut dava ile ilgisi olmadığını belirtti. CFTC’ye karşı adımlar atan Binance, kurumun yetkilerini aştığını ifade etti. Binance, küresel bir kripto borsasıdır ve CZ’nin CFTC yetki alanı dışında olduğunu belirtmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.