Altcoin HaberleriHaberler

Polygon (MATIC) Ağında Yaşanan Sorunlar Geleceğini Nasıl Etkiler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Polygon’un popülerliği son 8 aydır artarak devam ediyor. Ancak son yaşanan kesinti, yatırımcılar arasında endişe yarattı. PolygonScan’den alınan veriler, ağın bir süre eni bloklar üretmediğini gösterdiği için spekülasyonlar yaşandı. Ancak kurucu ortak Sandeep Nailwal, kullanıcıları anlık kesinti sırasında farklı bir ağ kullanmaya yönlendirdi ve sorun çözüldü. Kesintinin nedeni, ağdaki çatalların ortaya çıkmasıydı. Şu anda ağ tekrar çalışır durumda ve Polygon (MATIC) yatırımcılarına büyük bir etkisi olmadı.

Polygon Ağında Yaşanan Kesintinin Nedeni

Polygon’un düğümlerinin senkronize olmadığını bildirmesinden iki dakika önce “alışılmadık derecede büyük” bir blok yeniden düzenlemesi meydana geldi. Bu da ağdaki sorunların temel nedeninin bu olduğunu düşündürdü. Ağdaki çatallar aynı anda iki blok yayınladığında ortaya çıkar ve zincirin kalıcı kaydının rakip versiyonlarına yol açar. Şimdilik PolygonScan’e bakıldığında ağın tekrar çalışır durumda olduğu ve blokların hızla üretildiği görülmektedir.

Polygon Haberleri
Polygon Haberleri

Polygon (MATIC) Geleceği

Kesinti süresinin Polygon üzerinde fark edilebilir bir etkisi olmadı. Ayrıca, Polygon’un yedi günlük aktif adreslerine bakıldığında faaliyetlerde kayda değer bir değişiklik olmadığı görüldü. Polygon (MATIC) şu anda %2’nin üzerinde değer kaybetti ve yaklaşık 1,3 dolardan işlem görüyor. Yatırımcıların endişelenmesi gereken bir şey yok gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.