Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto paralar bugün ne yaptı? Hangi altcoinler performansları ile öne çıkmayı başardı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son haftalarda volatilite etkisi azalmış olsa da piyasa genelinde belirsiz ve durgun seyir devam ediyor. Bu tablonun bir yansıması olarak kripto paralar haftaya da satıcılı başladı ve haftanın ikinci işlem gününde dalgalı fiyat hareketleri artış gösterdi. Kripto para piyasasında toplam hacim, Investing.com verilerine göre son 24 saatte 50 milyar dolar seviyesinin altına çekildi ve piyasanın toplam hacmi de 930 milyar dolarda denge buldu. Haftanın ikinci gününde, kripto para piyasasında, piyasa değeri ile en büyük 100 kripto para biriminin 73’ü değer kaybı yaşadı.

BITCOIN VE ETHEREUM’DA SON DURUM

Bitcoin Ve Ethereumda Son Durum 1

Kripto para piyasasında haftanın ikinci günü satıcılı ağırlıklı geçerken, piyasa algısını ölçen Bitcoin (BTC) korku ve açgözlülük endeksinde de bir değişiklik olmadı ve gösterge aşırı korku bölgesinde kaldı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 0,57 düşerek 19 bin 300 dolar seviyesindeki dengesini korudu. Öte yandan Ethereum (ETH) ise bu süreçte BTC’den iyi bir performans ortaya koyarak yüzde 0,5 yükselişle 1.330 dolar seviyesine tutundu.

ALTCOIN FİYAT HAREKETLERİNDE SON DURUM

Kripto paralarda, piyasa değeri ile en büyük 10 varlık arasında Solana (SOL) son 24 saatte yüzde 2 düşüşle 28 dolar seviyesinde, XRP yüzde 1,5 değer kaybıyla 0,45 dolarda denge buldu. Öte yandan Binance Coin (BNB) son 24 saatte 273 dolarda sabit kalırken, Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) de yüzde 1 oranda değer artışlarıyla, sırasıyla 0,36 dolar ve 0,06 dolarda dengelendi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.